Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
potem juz musialam zabrac do siebie tego szkodnika malego

dwa razy wczoraj robilam i nie chcial,w nocy 3raz.

coraz lepiej....
,jakies 2 zl za cos za karte chyba tylko miesiecznie.
Tu zakładam kącik majóweczka w banku. Muszę skończyć współpracę ze swoim bankiem zwanym dalej złodziejami.
Złodzieje zdzierają ze mnie miesięcznie 8,5 za prowadzenie konta, 3, 50 za kartę do bankomatu i 1 zł za przelew internetowy( miało być 50 gr ale pan w okienku niekumata łajza nie sprawdził jakie mam konto).
Myślałam o mbanku bo nie mają prowizji, ale ciągle coś poczytuje, ze maja jakieś fixy i pomyłki.
Poza tym nie bez znaczenia jest fakt, ze kasę zarabiamy do ręki, wiec gdzieś to kase wplacić na konto musimy. Jak mam oddział to idę i wpłacam i mam . Jak mBank to muszę gdzieś iść przelewy robić lub na pocztę.
Banków z siedzibą mam u siebie niewiele

Kwiateczek z bo pewnie na jego marudzenie reagujesz odrazu mlekiem,a czemy w nocy go karmisz?
. |dam smoczka zle pic tez ma byc mleko i koniec moge go przetrzymac gora pol godziny ale co chwile kreci sie steka placze przestaje ale pozniej jest jeden wielki ryk. BYl czas ze spal normalnie ale znowu sie odwidzialo 
tak bylo wczesniej,dokladnie to samo.W koncu przestal jesc,juz dosc dawno ale budzi sie tak samo,steka,placze....zmienia pozycje chyba milion razy w nocy
Wczoraj dalam mu mleko bo nie jadl kolacji przez ten nasz wypad na ognie
tak nie je
:-)dopiero rano,czasem o 6ej ale zadko,dopiero sniadanie o 8-9 jak wstanie
a budzi sie jak sie budzil,leki na alergie juz nie dzialaja,wczesniej jak zaczal je brac to bylo ok a teraz bez zmian
jestem bezradna,juz probowalam wszytskiego.z nami jak spi tez sie budzi
nie ma rady,czekam az minie
poprostu jest takim nocnym markiem

, Amela mnie pociągnęła za rękę, żebym z nią poszła w liście, Ona nic a ja ***** jak się masz, ale jestem wściekła
, nie na to, że wlazłam, ale na to, że niektórzy, niestety większość po swoich ukochanych pieskach nie sprzątają...qwa, no szlag mnie trafia