reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie

Cosmo, najlepsze życzenia urodzinowe!!:-)

Madzia, zdrówka!!

Ja wściekła. W nocy pod moim oknem jakieś chłystki stały, piły piwo i głośno gadały od 23 do 3. Nie mogłam oka zmrużyć. Jak zaczęli wniebogłosy drzeć się i śpiewać o wiśle i legii, to zadzwoniłam na policję. Ci tylko się pokazali, nawet nie wysiedli radiowozu, ale to pomogło, bo w momencie uciszyli mordy i poszli. Oj, gdybym była dużym facetem, już dawno bym do nich zeszła.:wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj znów same, mąż pojechał do Sandomierza robić zdjęcia na ślubie. Kuzynka miała do mnie przyjechać, ale coś się nie odzywa. :dry:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Cosmo :-)
bo119-d.jpg

WITAM
ja dopiero po szkole ..
dziewczyny mam pytanie co to jest ze jestes ktoras tam osoba ktora zobaczyla baner gratulacje wygrales ??:eek:

COSMO wszystkiego naj naj i jeszce raz najlepszego :-)

Witam. Ja teraz tylko na chwilke, bo córcia mi już wstała. Postaram się poczytac Was więcej wieczorem.

Cosmo - Oczywiście i ja zyczę Ci wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Sto Lat :)

Witam.
Cosmo życzę CI, żeby spotykały Cię tylko dobre rzeczy i dobrzy ludzie :tak:

U nas pada ale byłyśmy na dworze przed deszczem.

Mam konto w mBanku już ładne parę lat i wszystko mi pasuje oprócz 0-wego oprocentowania na ekoncie, na szczęście mam emax plus i tam przerzucam co się da. Do tej pory nie miałam problemów z bankiem (tfu tfu).

Wiktoria nie widziałam nic takiego :eek: (banner)

Wiki mialam pisac ze penie jhakies bzdury:baffled;juz kilka razy mialam tak ze wchodze na strone a tam jestes 999999 uzytkownikiem,WYGRALES tylko wyslij troche kasy......podaj dane:angry:a nie podaj konto a ci wyslemy:no::sorry:
Cosmo ja kawusie mam mozemy lyknac razem;-)
mielismy isc do znajomych ale oczywiscie G przyjechal chory::angry:zawsze jak gdzies mamy isc to cos,jak nie urok to sraczka i nie idziemy albo ja sama:angry:

reklama
Witam,

Jestem mamą majową 2009:-)mam chrześnice z maja 2008roku.
W związku z tym , że nadchodzą Swięta chciałabym kupić jej jakiś prezent, tylko nie wiem co. Może macie jakies pomysły, co dziewczynce 1,5 rocznej kupić, żeby była zadowolona.Dadam tylko, żeby prezen był w granicach 60-80zł, bo takie ustaliliśmy kryterium cenowe na prezenty z przyjaciółmi.

Z góry dziękuje.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry