reklama

Majóweczki 2008

Witam.Zmoklismy z rana ale ogolnie jest cieplo.Wlaczylam teraz Klaudii Krecika i mam chwile na bb.Obiadek wstawiony,pranko tez a i przyszedl pan dokonczy swoja prace:-D:-D:-D:wściekła/y:ale na razie jest u siasiada na gorze:sorry:
Sukieneczka bedzie na swieta tez;-).Kupilam wczoraj juz kilka rzeczy na swieta,w tym tygodniu ugotuje bigos i kapuste z grzybami i zamroze.
Minka ja chcialam dla niej miec taki stroj mikolajowej,sa piekne ale ja
k pani w przedszkolu powiedziala o swoich planach przebrania dzieci w ostatniej chwili wiec:sorry:dla Klaudii juz odpowiednio wczesniej kupie z mysla o mikolajkach w przedszkolu:tak:
Szopek w tych snach zawsze najgorsze to ze czlowiek nie ma siely biec uciekac:wściekła/y: to sie trzeba na meczyc,dobrze ze to tylko sny:sorry:
Aurelia,Kamilka wspolczuje bolu,ja to chyba na odwyku jestem bo hjuz nie pamietam kiedy wypilam choc piwko,normalnie mam jakis wstret do alkoholu:-ppewnie dopiero w sylwka wypije jakies winko i szampana:sorry:zreszta moje gardlo chyba by nie przxelknelo nic w tej chwili,chociarz pan robotnik powiedzial ze dwa kielichy i gardlo bym miala zdrowe:-D
Puchatka te siusiu bylo najgorsze w ciazy,ciagle latanie:eek:A jak malzonek zareagowal i wogole rodzinka:-)

reklama
u nas Majka tak przeżywała że dostała dzisiaj sanki że dopiero 15 minut temu zasnęła :eek: wlokła je po domu siadała kładła sobie na nich poduszkę i kocyk i nawet misia nie chciała posadzić bo to moje ciągle powtarzała normalnie w szoku jestem :-D
:-D:-D:-Dno jak moje to moje,misiu wet:-D:-D

Kamilka, a na co masz taką alergię? Na teściową??:laugh2:
:-D:-D:-D:-Dtez mialam tak zapytac:-D:-D
ale na co masz te alergie tak serio:eek:Normalnie jak zaczelam czytac twego posta to jakby jaks ksiazke z akcja czytala:-D:-Dbiedna,to mialas wrazen:sorry:

Iwonka ja dzis moze poszukam czegos,cos zaczyna padac:dry:z tym kupnem wczesniej to super pomysl,bede pamietac bo za wczasu kupi sie cos fajnego:tak:

Szopek to masz sny ale raczej tsunami to u was nie bdzie:-Dchyba:eek::-D

Mam filmik z wczorajszego dnia potem sprobuje go zgrac,zobaczycie jakiego orla mam w domu:sorry::sorry::sorry:
teraz uciekamy:tak:

panna migotka, ja za bilety zaplacilam w dwie strony 260zl. malo :-) a ile kasy? ile mozesz wydac ;-) bo gwarantuje, ze znajdziesz wszystko, o czym marzysz ;-)
dla mnie warto chociazby dla samego primarka pojechac.. ceny kosmicznie tanie, wprost niewiarygodne, ze sie to komus oplaca sprzedawac. np 2f za koszulki z dlugim rekawem, rozne kolory, b.dobry gatunek. komplet slicznje bielizny za 2f - a cycki wygladaja jak milion dolarow ;-) sweter - 4f, spodnie swietne rurki dzinsowe z lycra - 8f. po praniu nadal fajne.
i dla dzieci mega taniocha.. az szkoda gadac ;-)

mezul na sportowo sie nosi, wiec wszystkie kurtki, bluzy, koszulki mu kupilam jakies 4 razy taniej niz u nas. wydalam na niego gdzies ze 100f, a kupilam: buty fila, kurtke, 2 bluzy, 4 t-shirty, koszule pikna calvina kleina - w ogole wszystko to nike, reebok, puma..

dla mnie i 100f jak sie ma wystarczy, zeby siebie chociaz swietnie obkupic! nawet tych 100f w primarku nie wydalam, a kupilam po prostu mase ciuchow dla siebie i rodzinki, glownie dzieciakom!

i jeszcze sklepy - tk maxx - same firmowki, koncowki kolekcji, w smiesznych cenach. i np bluzke koszulowa, piekna donny karan - za 17f. dzinsy calvin klein - 19f. torebki skorzane piekne, u nas kilka stow - po 20f.

zyc nie umierac! ja juz bym tam wrocila po jeszcze ;-)
kombinjuje, czy sie nie oplaca na handel wziac, ale taka juz konkurencja na allegro, ze chyba mi sie nie chce ;-)

panna migotka, ja za bilety zaplacilam w dwie strony 260zl. malo :-) a ile kasy? ile mozesz wydac ;-) bo gwarantuje, ze znajdziesz wszystko, o czym marzysz ;-)
dla mnie warto chociazby dla samego primarka pojechac.. ceny kosmicznie tanie, wprost niewiarygodne, ze sie to komus oplaca sprzedawac. np 2f za koszulki z dlugim rekawem, rozne kolory, b.dobry gatunek. komplet slicznje bielizny za 2f - a cycki wygladaja jak milion dolarow ;-) sweter - 4f, spodnie swietne rurki dzinsowe z lycra - 8f. po praniu nadal fajne.
i dla dzieci mega taniocha.. az szkoda gadac ;-)

mezul na sportowo sie nosi, wiec wszystkie kurtki, bluzy, koszulki mu kupilam jakies 4 razy taniej niz u nas. wydalam na niego gdzies ze 100f, a kupilam: buty fila, kurtke, 2 bluzy, 4 t-shirty, koszule pikna calvina kleina - w ogole wszystko to nike, reebok, puma..

dla mnie i 100f jak sie ma wystarczy, zeby siebie chociaz swietnie obkupic! nawet tych 100f w primarku nie wydalam, a kupilam po prostu mase ciuchow dla siebie i rodzinki, glownie dzieciakom!

i jeszcze sklepy - tk maxx - same firmowki, koncowki kolekcji, w smiesznych cenach. i np bluzke koszulowa, piekna donny karan - za 17f. dzinsy calvin klein - 19f. torebki skorzane piekne, u nas kilka stow - po 20f.

zyc nie umierac! ja juz bym tam wrocila po jeszcze ;-)
kombinjuje, czy sie nie oplaca na handel wziac, ale taka juz konkurencja na allegro, ze chyba mi sie nie chce ;-)

podpisuje sie pod tym obiema rękoma, z tym że my ostatnio płaciliśmy 360zł łacznie w obie strony a lecieliśmy w 5 :-) ja uwielbiam dla chłopaków rzeczy z nike i O2 a tam kosztyja max 3funty!!! no i prymark dla młodej najdroższą rzecz jaką widzialam i kupilam byla za 5f, ale z reguły 2paki kosztowaly 2f:tak: skąd oni te ceny maja a moze skad u nas takie ceny!!!

Witam! U nas znów pogoda do du... wiec oien raczej nie umyje:no::no:Poza tym dostałam @@@ i boli mnie brzuch:-(:-(Ide podsmażyć kiełbaske do żurku i pranie rozwiesić. U nas Mikołaj przyniósł ubranka:spodnie, bluze i 2 bluzeczki hello kitty w tym jedna czarna i nawet fajnie Zuza w niej wygląda:-)Poza tym drewniana układanke, puzzle piankowe, lalkę, +słodycze , danonki itp.

aenye, minka warto jechać po wieksze zakupki bo ceny naprawde niewielkie:szok:

Iwonka sukienka śliczna, Zuza miała podobną na ostatnie świeta a teraz ma niebieską w kratke i z białym kołnierzykiem:tak:;-)

Dziewczyny

nie wiem co mmoglo mnie uczulic ale ostatnio zrobilam test bo jesc nic nie jadlam nowego.... ale za to kupilam adasiowi plyn z Ziajki do kapieli.... i ja ostatnio albo sie w nim kapalam albo w wodzie po Adasiu i sobie dolewalam tylko.... i po tym co mi wyskoczylo postanowilam jeszcze raz sie w tym wykapac i wrocilo:szok::szok::szok: wiec obstawiam ten plyn....i najlepsze jest to ze Adas chyba tez na to reaguje bo jego sucha skorka sie rozloscila i dostal wsciekle czerwonych plam w dodatku kolo tylka on to drapie i dzis sobie noge rozwalil w nocy:no::no:

na tesciowa tez mam uczulenie ale to inna sprawa...

a co do glowy nie popisze z wami bo ide znow do lozka strasznie sie zle czuje glowa chce mi trzasnac i jak wchodze do kuchni to ciagnie mnie na wymioty..:crazy::crazy: juz nie pije wiecej a przynajmniej nie wujkowych wynalazkow:eek::eek::eek:

Iwonka do auchan mam 80km a kupiłambym ze 4 pary bodów na długi rekaw bo mam na 86 to małe sie robią a na 92 tylko 2 pary a u nas body najmniej 10zł:wściekła/y:
Chrzestna jak zwykle z ubranka zaopatruje a my z babciami zabawki.
A w ogóle to ciuszki dostała na 98 i są dobre.

Teściowa coś trzesawke dostaje mam nadzieje że to nie grypa po szczepionce bo jeszcze tego mi brakuje

Ostatnia edycja:
witam ponownie
Aenye,Minka ja uwielbiam primarka:tak:wlasnie tak chcialam teraz jechac a nie mam auta:baffled::angry:wlasnie po te bluzki z dlugim rekawem,potrzebuje takich zwyklych,bawelnianych bo tu sie nie kupi.same t shirt albo takie wyjsciowki:baffled:ja jak tam wchodze to tak za koleja,zawsze 100f lekko reka wydane,bluzki,dresy,skarpety,BIELIZNA:-)dla malego duzo:tak:kaplety(spodnie,bluza/koszula)4-5f:tak:staniki po 2f czy komplety po 4fja nie wiem jak im sie oplaca:no:t-maxx tez super,duuuuuuzo markowych ciuchow:tak:za grosze,butow...T-shirty kupilam latem za 1.5 f jeden.mam chyba z 10 kolorow:-D:-D:-D.jakie chcecie a torebki od 4-5 f sa juz super:tak:ja w sumie zadko kupuje sobie markowe,G wiecej.mi sie musi poprostu cos podobac.u mnie w miejscowosci to jest Dorothy Perkins sklep akle srednio go lubie i drogo jest:no:nawet przecenione wciaz drogie ale pewnie w miescie wiekszym to samo za pol ceny bedzie:tak:lubie Nexta co nie ma tu:no:W tesco sprzedaja tu Chereokee:tak:mam duzooooo dla Kondzia,gatunkowo super ale sa tez lachy,raz wypierzesz i masakra.Jest tez F@F mam kilka bluzek,spodnie taki na kant od zakietu ostatnio kupilam,kosztowaly 35f przecenione na 5f:-)dokupilam zakiet tez za 5 f(troszke inny ale w jedym odcieniu prawie:tak:)Naprawde mozna sie obkupic ale trzeba moc tez chodzic co dla mnie teraz jest awykonalne bo Kondzio w sklepie jest straszny:no:Tak wiec dziewczyny jak bedziecie chcialy stracic wiecej kasy to przyjezdzajcie z pusta walizka a wyjedzieciez pelna:tak:za niewielkie pieniadze:no:w Pl tyle sie nie kupi:baffled:
Kondzio Teraz spi:tak:oby jak najdluzej.musze obejzec wczorajsze zdjecia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry