iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Zmoklismy z rana ale ogolnie jest cieplo.Wlaczylam teraz Klaudii Krecika i mam chwile na bb.Obiadek wstawiony,pranko tez a i przyszedl pan dokonczy swoja prace

ale na razie jest u siasiada na gorze
Sukieneczka bedzie na swieta tez;-).Kupilam wczoraj juz kilka rzeczy na swieta,w tym tygodniu ugotuje bigos i kapuste z grzybami i zamroze.
Minka ja chcialam dla niej miec taki stroj mikolajowej,sa piekne ale ja
k pani w przedszkolu powiedziala o swoich planach przebrania dzieci w ostatniej chwili wiec
dla Klaudii juz odpowiednio wczesniej kupie z mysla o mikolajkach w przedszkolu
Szopek w tych snach zawsze najgorsze to ze czlowiek nie ma siely biec uciekac
to sie trzeba na meczyc,dobrze ze to tylko sny
Aurelia,Kamilka wspolczuje bolu,ja to chyba na odwyku jestem bo hjuz nie pamietam kiedy wypilam choc piwko,normalnie mam jakis wstret do alkoholu
pewnie dopiero w sylwka wypije jakies winko i szampana
zreszta moje gardlo chyba by nie przxelknelo nic w tej chwili,chociarz pan robotnik powiedzial ze dwa kielichy i gardlo bym miala zdrowe
Puchatka te siusiu bylo najgorsze w ciazy,ciagle latanie
A jak malzonek zareagowal i wogole rodzinka:-)

ale na razie jest u siasiada na gorze
Sukieneczka bedzie na swieta tez;-).Kupilam wczoraj juz kilka rzeczy na swieta,w tym tygodniu ugotuje bigos i kapuste z grzybami i zamroze.
Minka ja chcialam dla niej miec taki stroj mikolajowej,sa piekne ale ja
k pani w przedszkolu powiedziala o swoich planach przebrania dzieci w ostatniej chwili wiec
dla Klaudii juz odpowiednio wczesniej kupie z mysla o mikolajkach w przedszkolu
Szopek w tych snach zawsze najgorsze to ze czlowiek nie ma siely biec uciekac
to sie trzeba na meczyc,dobrze ze to tylko sny
Aurelia,Kamilka wspolczuje bolu,ja to chyba na odwyku jestem bo hjuz nie pamietam kiedy wypilam choc piwko,normalnie mam jakis wstret do alkoholu
pewnie dopiero w sylwka wypije jakies winko i szampana
zreszta moje gardlo chyba by nie przxelknelo nic w tej chwili,chociarz pan robotnik powiedzial ze dwa kielichy i gardlo bym miala zdrowe
Puchatka te siusiu bylo najgorsze w ciazy,ciagle latanie
A jak malzonek zareagowal i wogole rodzinka:-)
z tym kupnem wczesniej to super pomysl,bede pamietac bo za wczasu kupi sie cos fajnego

wlasnie po te bluzki z dlugim rekawem,potrzebuje takich zwyklych,bawelnianych bo tu sie nie kupi.same t shirt albo takie wyjsciowki