reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej hej :-)

ja dopiero wracam do siebie po zakupowym szale w UK. przezylam szok cenowy i wydalam mase kasy; za to obkupilam cala rodzine w mnogie i piekne prezenty. od soboty rano do srody w nocy robilysmy zakupy z moja sis ;-) jestem tak zmeczona, ze chyba do swiat nie pojde do sklepu juz ;-)
ale ceny, ceny.. niewiarygodne! markowe ciuchy normalnie za bezcen. ach. nie bede juz robic zakupow w pl, nie oplaca sie.

poza tym moj Fiolek znow polecial do Egiptu z moimi rodzicami. trzeci raz w tym roku ;-) ten to ma dobrze ;-) Maksi jedzie nastepnym razem :-)

iwonka
, u nas je sie cos takiego, co jest bardzo niespotykane: zur grzybowy. jemy zamiast barszczu. generalnie to taki zur gotowany kilka godzin z suszonymi grzybami, serwuje sie z ziemniakami utluczonymi i smazona cebulka. pycha. wszyscy sie zajadaja :-)
i z ciast - to makowiec i piernik z grysikiem i czekolada :-) taka kostka grubosci 3cm max :-) jami!!

Witam! Ja umyłam podłoge bo wczoraj już nie dałam rady:no::-pTeraz robie sniadańko-tradycyjnie parówki i jajka w majonezie i pomidorek:-p
Potem obiadek i uciekamy porozwozić mikołajkowe prezenty dzieciakom:-):-)

Witam
Wszystkim Mikolaja przesylam buziaki:-);-)

Aenye tu rzeczywiscie mozna sie nie zle obkupic:tak:ja mieszkam troche na zadupiu ale od czasu do czasu jezdzimy do takiego miasta,do galerii a tam hulaj dusza..:-);-);-)

Witajcie.

My właśnie wróciliśmy od mamy. Iga teraz śpi w kurtce na leżaczku w przedpokoju, bo zasnęła w samochodzie, a do leżaczka najbliżej (przy wkładaniu do łóżeczka zawsze się budzi). Zasuwała dziś po plantach z nowym wózkiem, że szok. Mamusia z niej pełną gębą, tylko dzidziuś w wózku wyrozbierany do rosołu, bez czapki i skarpetek ;-) Muszę chyba jakieś na szydełku zrobić, jak się nauczę.

No właśnie, ciekawe co u Wiktorii :sorry:

Aenye, ale Ci fajnie:tak:. A przelot w dwie strony bardzo drogi? Ile trzeba mieć kasy, żeby był sens wybrać się tam na zakupy?

Jak wasze dzieciaczki dzis???Kondzio sie troche bal Mikolaja:sorry:zlapal mnie za szyje i nie chcial puscic:no:ale prezenty wzial:-D:-D:-D chcialam zeby usiadl na kolano ale zlapal sie mnie i nie chcial puscic:no::sorry:

Witam.
Kwiateczek moej dziewczyny nie widzialy Mikolaja,tylko w tv dzis mialy okazje,ale prezentow kilka dostaly od babci ,ja kupilam im czekoladowe paczuszki ,tak skromnie bo glowne prezenty pod choinke beda.Moze i Mikolaj jaki sie znajdzie ale nie wiem.:-)
Dla Vanesski kupilam taka sukienke ,mamy tez czapke mikolajowa :-)
831671734

Aenye o tym barszczu czytalam,ze wlasnie niektorzy robia i sobie chwala,bo fakt brzmi smakowicie.

reklama
Witam się już na koniec dnia.
U nas jest tradycja wkładania pod poduszkę prezentów wiec Mikołaja nie było. Zresztą on by się go przestraszył.
Wstałam rano do Młodego a o 10 się zmieniłam z P i spałam do 14 :-).Śniło mi się tsunami. Tsunami u mnie w mieście,:eek: w południowej Polsce gdzie jest tylko mała rzeczka.
Iwonka- śliczna sukieneczka.
Migotka- szydełko w rękę i część ludziom pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry