reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, śliczna sukieneczka ;-)

Kwiateczek, Iga też nie miała spotkania z Mikołajem. Ale dziś na spacerze jechało chyba ze 20 motocykli, a na nich same Mikołaje :-D Cali ubrani w mikołajowe ciuszki, a na kaskach mieli pozakładane czapeczki. Super to wyglądało. Chyba jakiś zlot Mikołajów na motocyklach był :laugh2:

Strasznie tu dziś puściutko, nie ma co poczytać :sorry:

reklama
Szopek masz takie sny jak ja widze,mi sie czesto tez sni ufo,albo traba powietrzna,koniec swiata.Mam tez czesto takie same sny powtarzajace sie.Szok.
EDIT
Migotka pokazywali te Mikolaje wtv oni rozdawali dzieciom prezenty a roznych szpitalach itd i potem tez na ulicy przechodnim dzieciom.W Warszawie tez moj R mowil ze widzial Mikolaje na skuterach:-)

Zmykam spac bo rano tzreba dzieci zerwac i do przedszkola smigac.Ma byc zimno i co dzien zimniej i mrozy....ech.Oby do wiosny! Dobranoc

Szopek, napisałam identycznie jak Ty o sukieneczce :-D Sorki, niezamierzone :-p A szydełkować bym się chętnie nauczyła, ale przy moim diabole się boję, że mi druta porwie i sobie jeszcze w oko wbije :eek:

Nawet nie wiedziałam, że ma być coraz zimniej. A my nawet butów na zimę dla brzdąca nie mamy :confused2: Musimy uderzyć na jakiś sklep.
Dziewczyny, jakbyście przypadkiem przeglądały allegro w dziale torebki i coś fajnego rzuciło się Wam w oczy to podrzućcie link. Szukam torebki dla mamy pod choinkę, ale wszystkie odbiegają od moich wyobrażeń. Ja bym chciała jakąś nowoczesną, jakiś fajny nietypowy fason, jakieś ćwieki i inne dzindziboły.

Iwonka ladna sukieneczka:tak:ja od jutra szukam tez czegos Kondziowi,fajnego czegos na to spotkanie:tak:
ja dzis nie ogladalm tv moze jutro pokaza cos:sorry:
ide tez spac,ciekawe jaka nocka mnie czeka:sorry:

Iwonka sukienka śliczna taka dziewczęca ale jednocześnie elegancka i będzie ją mogła założyć jeszcze na inną okazję :tak:
szopek Ty kobieto co jakiś czas mam takie wyczesane sny:-D:-D

u nas Majka tak przeżywała że dostała dzisiaj sanki że dopiero 15 minut temu zasnęła :eek: wlokła je po domu siadała kładła sobie na nich poduszkę i kocyk i nawet misia nie chciała posadzić bo to moje ciągle powtarzała normalnie w szoku jestem :-D

Szopek masz takie sny jak ja widze,mi sie czesto tez sni ufo,albo traba powietrzna,koniec swiata.Mam tez czesto takie same sny powtarzajace sie.Szok.

szopek Ty kobieto co jakiś czas mam takie wyczesane sny:-D
Właśnie ten sen jest powtarzający się. Miałam go już wcześniej zanim było tsunami na Ocenie indyjskim kilka lat temu ,tylko wcześniej nazywałam to "wielka falą". Mam jeszcze taki z samolotem rozbijającym się koło bloku.
Ufo mi się nie śni, choć to bardziej prawdopodobne niż tsunami na lubelszczyźnie.
Często śni mi się, ze ząb mi wypada i muszę się głupkowato uśmiechać bo nie mam kasy na protezę.

Puchatka- nieźle to musiało wyglądać. :-D

Hej dziewczyny

nie bylo mnie troche ale duuzo sie dzialo
na poczatku nie mialam weny wejsc nic pisac pozniej poprostu w domu bylo troche roboty.. pare spraw do zalatwienia wiec jezdzilismy z mezem zalatwialismy w piatek urodziny tesciowej i mojej mamy :-) ale oczywiscie tesciowa dala czadu i tylko popoludniu mialam tyle nerwow ze wkoncu siadlam i sie poplakalam:no::no::no:
w piatek tez zaoobserwowalam u siebie ze mam plamki swedzace a z piatku na sobote dostalam tak silnej alergi ze spuchlam nie moglam oddychac...i w sobote z rana na oddzial i dostalam 2 zaszczyki silnie odczulajace:wściekła/y: mowie wam po tych zaszczykach spalam jak zabita caly dzien podnioslam sie o 16 na 2 godziny.... w tym czasie posprzatalam i znowu do lozka.... nie mialam wogole sily...

a wczoraj u nas Mikolaj bylo superrr Adas byl w szoku ale nie plakal pieknie sie bawil spal w nocy portem jak zabity ale ten
Mikolaj przyniposl tez nadprogramowe prezenty wiec zesmy poszaleli :rofl2::rofl2::rofl2: i dzis mi glowa peka..... ale cudowny dzien:tak::tak::tak:
Adas dostal w sumie ubranka i od mojej mamy duze auto a od nas parking...

jak nadrobie co napisalyscie postaram sie odpisac...

Iwonka- jaka sliczna sukieneczka ale wam dziewczyny zazdroszcze tych kobietek:tak::tak:

panna migotKA JA umiem szydelkowac ale nie robie juz tego bo to strasznie dlugo ew zeby sie odstresowac...:rofl2:

Dziewczyny, jakbyście przypadkiem przeglądały allegro w dziale torebki i coś fajnego rzuciło się Wam w oczy to podrzućcie link. Szukam torebki dla mamy pod choinkę, ale wszystkie odbiegają od moich wyobrażeń. Ja bym chciała jakąś nowoczesną, jakiś fajny nietypowy fason, jakieś ćwieki i inne dzindziboły.
ja polecam takie nietypowe DECOBAZAAR - Torebki lub bardziej klasyczne http://etorebka.pl/s37.php

Iwonka sukieniusiasliczna, my kupilismy malej strój pomocnicy Mikołaja w Tesco, u nas jest taka tradycja że najmłodszy w rodzinie pomaga Mikołajowi rozdawać prezenty :tak:

My zobaczymy reakcje na Mikołaja w wigilie, bo sąsiad nas "nawiedzi" z brodą heheh

reklama
Witam się i ja. Miałam wczoraj wigilię firmową i też mnie boli głowa, więc Kamilka, łącze się z Tobą w bólu!:tak:

Iwonka, super sukieneczka!

Kamilka, a na co masz taką alergię? Na teściową??:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry