reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Iwonko w pracy mam ten komfort że całe biuro mam dla siebie więc nie musze się martwic a szefowi jeszcze nic nie mówiłam powiem mu za jakies 2-3 tygodnie i tak pewnie nie będzie bardzo uszczęśliwiony bo ja sama prowadze biuro naszej firmy ale coż ja sie ciesze z mojej fasolki jak głupia bo sie udało i oby tylko wszystko było dobrze:tak::tak: na zwolnienie narazie nie zamierzam iść no chyba że poczuję się bardzo źle to może wtedy:confused:

No a gdzie reszta majóweczek mam nadzieję że czujecie sie dobrze i tylko korzystacie z ładnej pogody:tak::tak:

reklama
Bylam z dzieckiem w sklepie i ledwo wrocilam,normalnie jestem bezsilna i caly czas zbiera mi sie na wymioty:baffled:Na szykuje sobie na obiadek i ide na Rdzemke razem z dzieckiem bo normalnie padam,pobolewa mnie krzyz jak dluzej chodze czy siedze i oczy mi sie zamykaja:sorry2:
Wreszcie przyszedl mi odkurzacz a Allegro i nawet dzialajacy a balam sie ze juz bedzie cos nie tak bo po zamowieniu zaczelam dopiero czytac komentarze goscia zreszta Supersprzedawcy i okazalo sie ze kilka osob zrobil w konia:no:Na szczescie mi sie udalo:-):-):-):-):-):-)

No wlasnie a gdzie te majoweczki ???????
Puchatko no pewnie pracuj poki mozesz i masz sile,Czas szybciej biegnie wtedy:)

Iwonko mnie sie tez marzy drzemeczka taka malusia pod kocykiem :tak::tak: byle wytrwac do 15.30 i na dodatek biegam dzisiaj do łazienki co 45 minut :szok: normalnie szok a kibelek ma w drugim końcu budynku więc za każdym razem spacerek:tak::tak:

WITAJCIE U MNIE WSZYSTKO OK:-)ZAWSZE RANO I WIECZOREM MNIE BOLI BRZUCH NO I LATAM SIKU DOSC CZESTO:-pTEZ BYM POSZLA SPAC NO ALE PRY MOIM SYNKU JEST TO NIE MOZLIWE:no: JAK NA RAZIE MA DRZEMKI 15 30 MINUTOWE ALE ZNOW ZA JAKIS CZAS MU SIE PRZESTAWI:-)POZDRAWIAM MAJOWECZKI;-)

Witajcie! I ja dolacze do majowych mam 2008! :-)
Mam na imie Ania, mam juz 10-miesiecznego synka Leo. Termin mam na 7 maja. Ciesze sie, ze to bedzie taki sliczny, wiosenny miesiac. :biggrin2:

reklama
Witajcie!
A ja juz dłużej nie wytrzymałam w mojej pracy i od środy idę na L4. Pracuję w handlu, w dużym centrum handlowym i jestem kierownikiem sklepu, więc praca do 21 i stresujace stanowisko. Dziś w ciągu kilku minut podjełam tą decyzję, bo sytuacja w pracy stała się napięta. Powiedzialam wszystkim, że jestem w ciąży i idę na zwolnienie....:sorry2:
Ciężko mi było pracować do 21, bo już o 19 byłam bardzo śpiąca. Boli mnie krzyż od stania tyle godzin w pracy. I te ciągłe nerwy.
W środę mam wizytę u gina, mam nadzieję, że zwolnienia mi nie odmówi:-).
Pozdrowionka Majóweczki;-)

Do góry