Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

cieżko nawet opisac co przezywam a wiem ,że nie wolno sie denerwowac jeszcze w takiej sytuacji.....

Majóweczki 2008Kathy, no to odetchnęłamz ulgą że z żołądeczkiem wszystko dobrze, najważniejsze że wszystkie organy są zdrowe...jak leżałam z Majką na patologii to leżałam z samymi mami hipotrofików i wszystkie rodziły za mojego pobytu zdrowe maleńkie śliczne dzieciątka :-) więc głowa do góry, poprostu będzie malutka kruszynka
jestem nabardziej wsciekła n a lek.prowadzacego ,że tak sie mu ufało a tu dupa nie do konca jest kompetentny i dlatego robiłam usg 3d u tego drugiego te najwazniejsze tylko no i wyszło wszystko na tych specjalistycz,też potwierdzili ,że dzidzia mała a ten palant (za przeproszeniem)nic niw widział!!!!!1

i do kogo pretensje...................??????????????????
Zawiodłam się i tyle!wszystko przez te 7 mcy było ok a tu dupa swiat sie zawalił w jednej minucie i tak miało byc dobrze
Oby wszyscy wkoło sie mylili i modle sie tylko aby to moje maleństwo zacznie rosnać bede wiedziała za 3 tyg. teraz waży w 30 tyg 1300g ale ponoć waga ma tu mniejsze znaczenie tylko wymiary wg wieku ciazowego sa nie takie!i to mnie martwi
.ale w hipotrofii asymetrycznej tylko brzuszek ma mniejszy obwód przecież, a reszta wymairów jest dobra.... z tego co ja wiem...