reklama

Majóweczki 2008

Aniusia wydaje mi sie ze jest za mala..........

Ja kupilam taka,wedlug mnie sredniej wielkosi a i tak wspominajac pierwsza ciaze to bedzie ledwo dopieta :-pdalam 30zl
210013.jpg

reklama
Anusia popieram Iwonkę, też wydaje mi się, że jest trochę za mała. Ja mam większą i tak będą w niej moje rzeczy, a dla Niuni będę pakowała osobną torbę, dla wygody przede wszytskim ;-)

Torbę już mam na tyle dużą, że pomieściałam sie w niej, jak szłam do szpitala i jak wyjeżdżałam słuzbowo na tydzień to też... tak na styk :-)
Po 15tym zaczynam się pakować.

A teraz uciekam, bo będę piekła ciacho dla mojego męża, który wraca z delegacji :-) molestował mnie o nie już od dłuższego czasu.

a ja już po wizycie u lekarza wprawdzie byłam tylko z wynikami na stężenie glukozy ale mi ulżyło bo nie mam cukrzycy ciążowej:-) przynajmniej jedna dobra wiadomość a teraz w poniedziałek odbieram wyniki moczu...z tym może być troszkę gorzej:confused: ale mam nadzieję że jakoś się ułoży:happy2:

Pozdrawiam:-)

Witajcie kochane wieczorkiem!

Iwonka, wyrazy współczucia.... oby ciąg dalszy tego roku był już o wiele lepszy!

Dziewczynki znikam już całuję wszystkie mocno, proszę leżeć, wypoczywać i się oszczędzać.
Ja mam trochę pracy na weekend, więc wieczory będę miała przy komputerze. No ale chcę trochę sobie odłożyć, żebym męża nie musiała w kółko prosić o kasę bo tego nie znoszę :baffled: Buźka!

reklama
Madziu, no właśnie... mnie też nie powinno tu być pewnie zaraz polecę pracować siedząc obok męża, co będzie imitować wspólne spędzanie wieczoru ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry