reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Maja mi też się powiększyły znamiona, są bardziej wypukłe, ale lekarz powiedział mi, że to normalne w ciąży, po porodzie powinno wszytsko wrócić do normy, więc nie ma co się denerwować ;-)

reklama
Hej, jestem padnieta nie miałam czasu na bb ale teraz siadłam by nadrobić zaległości i spokojnie kawke wypic (jakoś mi się obiadu nie chce robić bo głodna nie jestem).
Wczoraj póżnio wrócilam do domku bo byłam u babci robić jej trwała a dzis kolezanke od rana mialam i tez pasemka jej robiłam i tak zeszło...Taki los fryzjerki:-D:tak:
Teraz to mi cięzko stac i sie pochylac bo zaraz kregosłup mi peka w pół boli niemiłośiernie i do tego okropnie mnie swedzi prawy sutek i od wczoraj go drapie az mam krew na staniku ten świąd nie ustaje nie wiem co robić bo już sie tak poraniłam ,że krew na staniku i strupki sie robia .A nagorzej mnie w środku swedzi cj=holera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakby cos tak było no srasznie.....:szok::szok:zamiast mi dziecko poranic to ja sobie sama juz nie wytrzymam!!!!:no::no:Wy tez tak macie????

Kathy, nie drap tego, bo sobie jeszcze jakąś krzywdę zrobisz. Ja tak nie mam, mnie tylko od czasu do czasu pobolewają sutki i leci siara.

Agusia - moze u Ciebie nie bedzie z dwojka dzieci tak, ze postawia Ci dom do gory nogami.:-D Ostatnio bylam u siostry Meza - ma dwoch malych chlopakow i radzi sobie bez problemu... Tyle, ze odkad urodzila pierwsze dziecko to caly czas jest w domu i do pracy raczej juz nie pojdzie...

Kathy - ja mialam taki problem z piersiami z jakies 3 miesiace temu... i nie kontrolujac sie podczas snu porozwalalam je sobie totalnie... przeszlo samo. Chwile stosowalam tylko penaten chyba i troche pomagal.

hej dziewczyny
i ja dzisisaj was witam choc znow bardzo spiaca... dzis mnie czekaja zakupy i robienie plackow dzis i jutro..

Dziubek ja tez uwazam ze ten twoj lekarz jakis taki dziwny,to jest wazne badanie,po drugie przeciez nie musisz robic najpierw na\czczo tylko wstac rano wypic glukoze i po godzinie isc na krew.

Dzieki za porady dziewczyny spróbuje ten penaten ale watpie predzej sie wydrapie :szok::-D:no:.
polu gartuluje syneczka!!!
Natalia bardzo się ciesze z postepów twojej córci super wyjdzie z tego i zapomniecie niedługo o pobycie w szpitalu!I dobrze,że niedługo bedziesz mogła ja wziąć na raczki takiego maluszka!!!supeeer:happy:
U mnie zawieje i zamiecie śniezne masakra:szok::szok::szok:Mówili w dzieńdobry tvn ,że nie było śniegu na boże narodzenie to mamy na te świeta!!!:tak::-Dale jaja beda!:-D
Czekam na mężusia i zabiore go na kebaba bo mi smaka narobiłście wczoraj....
ale się zdziwi,że obiadku nie zrobiłam hehe-czasem trzeba poszlec a nie codzienie domowy obiadek a ja nawet głodna nie jestem....

Na obiadek miałam zupkę pomidorową, a teraz objadam się lodami truskawkowymi :-D i gotuję sobie wodę na kawusię.
Za oknem na zmianę piekne słońce i snieżyca... oszaleć idzie.
Dzisiaj miałam szalony dzień pod znakiem gości, więc świateczne porządki znowu schodzą na dalszy plan. Jakoś mam ostatnio lenia i za nic nie mogę się zmobilizowac do jakiejkolwiek pracy :zawstydzona/y:, ale to ostatki "wolności" i "obijania się", więc nie będę rozpaczać z tego powodu

reklama
:-)Iwonka a jakie placki jadlas ja bym cos zjadla ale niewiem co.

:-)Kathy mi pomagalo smarowanie oliwka plus nalanie oliwki na wacik i przylozenie i tak chodzilam bo nawet biustonosz mnie uwieral :tak: juz jest duzo lepiej
:-)Pola ja jadlam wczoraj i dzis bakaliowe

:-)Aurelia a ta siara to taki plyn Ci leci? bo ja czasami mysle ze w nocy mi lecialo ale nie jestem pewna na 100%

Do góry