reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.
Zajrzałam na chwilkę życzyć spokojnej nocy.

Co do leżaczka to mamy po Ani. Nie była moze zbytnio nim zachwycona ale trochę w nim poleżała. Służył jako początkowe krzesełko do karmienia. Myślę, ze przy młodszej też go będę używac.
Co do chodzika to podpisuję się pod postami Oli.

Ja też z tych starszych mam, rocznik '77 :-)

Więcej nie pamiętam. Uciekam do wyrka. Może zostało dla mnie troszkę miejsca - śpi tam już Ania i mąż też już leży.

Pozdrawiam

ja też rocznik 77' . I tez wpadlam na chwilkę zyczyc wszystkim Mamusią i ich pociechą dobrej nocki
A mam pytanko, czy Was tez tak mięśnie wokół zeber bolą?? Ja nie mogę nic zrobić :sad: tak bardzo mnie boli. Czy macie jakieś sposoby na ten ból??

cfcgirl, mam to samo z tym bolem , a po nocce to nie jestem w stanie rano normalnie wstac :-( az sie zastanawialam ostatnio czy to normalne ze tak boli

Coś mi się zdaje, że od maja w łóżku będą nie 2 osoby a 4. No chyba że mały Mikołaj będzie grzecznie spał u siebie, bo Maks chyba nam nie odpuści....
Dobranoc!
u nas to samo Ola .K nie moge wypedzic Mariki z lozka,zasypia u nas potem ja przenosimy do jej lozka no i w nocy sa wedrowki,,o Boze.....co zrobic????

reklama
Witam was szaro buro :-) Już po raz trzeci w ciąży mam katar i straszę ludzi wielkim czerwonym nochalem :-). Ale już zdążyłam się przyzwyczaić do dużych części swojego ciała - brzuch, spuchnięte dłonie, teraz nos :-D. Chociaż i tak sam brzuszek wystarczy, by ludzie oglądali się za mną na ulicy, a teraz jak ujrzą jeszcze ten wielki czerwony nochal, to pewnie będą spoglądali na mnie nie tylko z ciekawością, ale też z politowaniem heheh.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry