• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dzięki Minka :tak: Pora już wziąć się za pakowanie i uwzględnić nasze indywidualne potrzeby - rzeczy, bez których "nie przeżyjemy" w szpitalu, żeby potem czuć się komfortowo i wiedzieć, że niczego nie brakuje....
Ja na dobry początek upiorę dziś torbę hihi

reklama
To widzę że jak pójdę do lekarza to muszę się upewnić czy mojej Zosi coś nie urosło bo wszystko możliwe jak widać:happy: a ja zarz idę się położyć i wygrzać żeby to przeziębienie mi przeszło bo nie chce być teraz chora

cosmolady
no no to ci dopiero niespodzianka, a ile razy wczesniej miałaś potwierdzoną dziewczynkę?
Mam nadzieje że u mnie się nic nie zmieni, zresztą dzisiaj mam usg.:-p

Cosmolady no to suprise, ale dobrze pokazał się teraz, a nie na porodówce. Koleżanka tak miała...a jakie było zaskoczenie :-D:-D:-D

Najlepiej to wejść na stronkę szpitala (prawie każdy ma wypisaną listę) i popatrzeć co trzebna zabrać ze sobą, niektóre szpitale nie wymagaja za wiele, bo sa zaopatrzone w większości przez WOŚP Owsiaka, np. Starynkiewicza w Warszawie, a inne mają dłuższą listę. Ja wchodziłam na kilka i w sumie tylko lista dokumentów się pokrywa, a reszta w zależności od szpitala

Byłam na spacerku i na poczcie wysłać PIT-y, kurcze tak strasznie mi już się chodzi, że najlepiej bym siedziała albo leżała, ale pogoda super, połapałam trochę promieni słonecznych- bosko, a na poczcie- :szok:- kolejka jak stonoga i juz miałam wychodzić, gdy zobaczyłam miejsce siedzące, ale nie było mi potzrebne, bo wszystcy, aż dziw mnie przepuścili, chociaż naprawdę, ani ni chciałam ani się nie prosiłam, ale w sumie to dobrze, bo nawet 3 minuty przy okienku spowodowały u mnie skok temperatury tak ogromny, że musiałam zdjąć sweterek i wracałam już w samej cienkiej kurteczce

Cosmolady, ale niespodzianka!!! Na pewno chłopczyk? Ale szok! A imiona dla chłopca w ogóle wybieraliście?
Przy okazji chciałam Cię zapytać o Twoje płytki krwi, bo chyba to pytanie jakoś umknęło na wątku o lekarzach - pisałaś o małopłytkowości, ciekawa jestem ile masz teraz? Ja zaczynałam w ciąży od 220, teraz mam 120, nie wiem czy to faktycznie małopłytkowość czy lekarka trochę panikuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry