• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Vanessa to krotko jestes na zwolnieniu wiec ciekawe o co sie czepiaja.

A ja ciekawa jestem kiedy ZUS mi pieniadze wyplaci.Od poczatku marca juz mi ZUS powinien placic,ale nasz manager dopiero pod koniec marca zawiozl wszystkie papiery i nie wiem kiedy dostane jakas kase.

Cosmolady, z przyjemnością będę piła soczki. Jejku ja już chcę mieć to wszystko za sobą!

Czyli z tą płcią.... to tak naprawdę do końca będziesz w niepewności?

Jadę po synka do żłobka. Zajrzę może wieczorem. Pozdrawiam!

hej dziewczyny i ja sie pokazuje
u mnie wszystko ok
Cosmolady- to masz ta sama sytuacje co ja hahaha gratuluje synka

dziewczyny nie wiem czy pamietacie netgirl byla u nas pare razy urodzila 6 kwietnia dziewczynke przez cesarke wazyla 2170g napisala do mnie dzisiaj...widze nie ma jej na liscie majoweczek ale to tak do wiadomosci a termin miala na 5 maja...:tak::tak::tak:

moje dzieciatko dzis cos wariuje a ja bardzo zmeczona jestem...dzis strasznie mnie mdlilo nawet mialam isc sobie ulzyc ale ja jestem ciezki zawodnik do wymiotowania a widze ze niektore w proszku do szykowania sie...

hej ale mam nerwy zaraz pszyjdzie mój maz i pszyprowadzi z soba swojego chrzesniaka którego musze opciac a tak mi sie nie chce zwłaszcza ze mnie dzis ten brzuch boli ale marudzi mi od kilku dni zeby tak chociasz podziekowali to by było dobrze ale oni tam mysla ze ja silna i wogóle ach szkoda

witam mamusie :-)
wiecie dziś do mnie dotarło że zostalo nam tak mało czasu ,moja koleżanka w nocy dziś urodziła i byłam u niej na sekunde i jestem w szoku ta kruszyna jest niesamowita i nie moge pojąć że u mnie w brzuszku też mieśći sie taki człowieczek :-) super sprawa nawet pomyślalam przez chwile że też bym już tak chciała :tak:a on jeszcze stwierdziła że poród to nic strasznego żę najgorsze były pierwsze skurcze a póżniej już tak sie tego nie czuje :tak:mam nadzieje żę my po wszystkim też bedziemy tak mówić :tak:;-)

oj w proszku, w proszku, ale a propos proszku to wlasnie przed chwila wrocilam ze sklepu z proszkiem i od jutra zaczynam pranie ciuszkow :-) zawsze to kroczek do przodu. lista brakujacych rzeczy wisi na lodowce i bede stopniowo skreslac. nie dajmy sie zwariowac, mamy czas. choc niektore to pewnie na poczatek maja. ja mam nadzieje po 20.

reklama
A mi mopsuł się humor godzinę temu, aż się poryczałam. Rano zerknęłam na allegor i był wystawiony bolder 4 za 860 z Wrocławia. Umówiłam się na jutro do oglądnięcia i miałam jechać z pieniędzmi, a tu dzwoni sprzedająca, że ktoś z Katowic kupił:sad::sad::sad::sad::sad: Na co ja czekałam, taka okazja przeszła mi koło nosa. Chyba kupię sobie lody na pocieszenie:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry