• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Keyko no widzisz, czasami tak jest ale jeszcze coś znajdziesz.
Cosmolady no nieźle, nieźle...:-D:-D w każdym razie gratuluję chłopczyka. Dobrze jednak że dowiedzieliście o tym teraz, a nie przy porodzie. :sorry2:

Cosmolady - to dopiero niespodzianka.:-D Ja sie zastanawiam czy i u mnie takiej nie bedzie, ale to pewnie przy porodzie dopiero.;-)

Keyko - nie martw sie, widze, ze Boldery sa czesto wystawiane, znajdzie sie cos podobnego... Ja jak szukalam to patrzylam na uzywane poczatkowo, ale doszlam do wniosku, ze wole dac 1399 za nowy teraz, a pozniej sprzedac... no i fotelik oddzielnie...

Mozecie mi podpowiedziec co do tego linomagu to jaki ma byc??

Apteka Internetowa - Leki, od

hej kochana ja dzis mialam trzy spacerki :)
Przed i po obiadku zaraz bede robic brokuly z marchewka macie jakis specjalny przepis na brokuly ?:-)

Aleksnadra musisz powiedziec wreszcie dosc bo beda tak zawsze mysleli i jak sie dzidzia urodzi, ja mialam tak z dziecmi tez znajomej ale z czasem zaczelam odmawiac i przestali przychodzic :tak:

Keyko moze jeszcze zlapiesz okazje jakas ;-)trzymam kciuki

tak piszecie o oilatum itd i niewiem bo polozna powiedziala ze szkoly rodzenia ze lepiej nie stosowac chyba ze dziecko sie okaze wlasnie uczulone na inne itd niewiem sama :sorry2:

nati ponoc to prawda ze do bolu sie czlowiek przyzwyczaja a jak juz sie prze to sie o nich zapomina bo sie pojawia kruszynka no przynajmniej teoretycznie tak sobie wyobrazam mam nadzieje ze tak bedzie

a wogole w szkole rodzenia jest wypad do szpitala na porodowke i niewiem czy jechac czy nie :dry:

Iwonka sliczne zdjecia i z tego co widzialam ladna bardzo pogode mieliscie :tak:i jak sobie popatrzalam chyba meza wyciagne do mojej cioci nad jezioro chociaz tyle w wekend :-)

Ola dużo buraczków i soku z buraczków, znajoma miała taka sytuację z tymi krwinkami i lekarze właśnie duzo buraków kazali jeść i pomogło, a ona miała straszną tą małopłytkowość

Na zwolnieniu do 182 dni, kurcze Vanessa współczuję, jakies to dziwne skoro tak krótko jesteś na zwolnieniu i wzywają...i to jeszcze kobiete w ciąży, dziwne, przecież widzą literkę "B" na zwolnieniu, a masz zaznaczone, że musisz leżeć czy że nie musisz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry