Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Hej kochane - nie nadrobię całego weekendu, przepraszam.
Wpadam w panikę. Że to już tak niedługo, a ja jeszcze nie mam tylu rzeczy, pranie nie zrobione, itd. itp. I jak to będzie ze wszystkim, z dziećmi, mężem, pracą, z moim samopoczuciem - boję się normalnie! Wiem, że sobie poradzę, ale będzie ciężko.
Dziś kupiłam sobie podpaski żeby mieć zapas po wyjściu ze szpitala, pierdołki typu malutki krem do twarzy, malutką buteleczkę balsamu do ciała - to żeby zabrać do szpitala, nie chcę targać ze sobą wielkich ciężkich butli itd.
Iwonko, śliczne zdjęcia z Czech! A czy nam się uda jeszcze wybrać z dzieciaczkami do naszego zoo przed naszym rozdwojeniem?
Kathy, a może warto zrobić małemu badanie moczu i wybrać się do lekarza? Może ma jakąś infekcję albo stan zapalny?
No własnie ja też powoli wpadam w pamike nie chodzi o pranie -choć tez nie mama zrobionego a pozatym jakas takie nieprzygotowana sie czuje....

Nie mama jescze łóżeczka ale sie przymierzam do zakupu na allegro -nie wiem co sie tak czaje przecież i tak kupic musze

Masz racje Olu chyba zrobimy badanie moczu bo w świeta miał i teraz mu sie nawróciło
pójde z nim do lekarza i zapytam najlepiej.
.