gloria3pl
Słoneczna Mama Majowa
My dziś byliśmy u położnej,dzidzia grzecznie główką w dół,twarzyczką do plecków więc już prawie gotowa! Jeszcze nie schodzi do kanału rodnego,ale mamy jeszcze 4 tygodnie. Weszłam dziś na wagę... 20kg na plusie
O matko,czuję się jak słonica,niby mała waży normalnie,ale podobno mam dużo wód. Ja nie wiem,co to będzie po tych 4 tygodniach!
Poza tym już się nie mieszczę w żadne obuwie,nawet klapki,w pracy siedzę w miękkich kapciach,
Życzę wszystkim miłego dnia

O matko,czuję się jak słonica,niby mała waży normalnie,ale podobno mam dużo wód. Ja nie wiem,co to będzie po tych 4 tygodniach!Poza tym już się nie mieszczę w żadne obuwie,nawet klapki,w pracy siedzę w miękkich kapciach,

Życzę wszystkim miłego dnia

Pewnie przy kolejnej ciąży nie będę już taka spokojna ;-)
jak zaczął mnie wołać, musiałam do niego pójść, przytulić i położyć się obok niego. Miałam zamiar jak najszybciej ewakuować się do sypialni, ale on niestety co pewien czas okropnie płakał przez sen, trzeba było znów tulić itd, W końcu do sypialni poszłam o 5:45 (na szczęście Maks teraz śpi na dwuosobowej sofie, przewidziałam, że tak będzie i trzeba będzie część nocy z nim spędzać). Obudził się po 7, zawołał mnie, sam przyszedł do sypialni i był zadowolony. Mam nadzieję, że się ładnie przestawi na spanie u siebie - i że żadne z nas nie będzie z nim spało całe noce hehe bo nie o to w końcu chodziło.