• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam, jestem już u rodziców:tak: u nas całkiem nieźle...czasami mam już dosyć i chciałabym urodzić;-) byliśmy z moim M w piątek na usg 3D i Malutka jest zdrowiutka i waży 2300, a w niedzielę zaczął mi się 37 tydzień, więc będzie drobniutka ale jest piękna:tak: wykapana mamusia:-D:-D:-D:-Dzaraz spróbuję nadrobić zaległości w Waszym pisaniu, pozdrawiam i przesyłam pozytywne fluidy bo pogaoda za oknem u nas straszna

reklama
Czesc Majoweczki.

Witam po nieprzespanej nocy. Widze, ze od rana dalej temat kosmetykow.:-)

Keyko - no to dobrze, ze zakup wozka masz juz zalatwiony.:-) Jak patrze na ta aukcje, co wkleilas, to wyglada mi on na Boldera 3, a nie na Volanta i nie chodzi o sama tapicerke, tylko o stelaz na drugim zdjeciu...

Maja - 37 tydzien, to juz lada moment.:-) juz chyba kazda z nas ma czasami dosyc i chcialybysmy urodzic.:-D

Qrcze, a ja spojrzalam w karte ciazy wlasnie i zobaczylam, ze od miesiaca nic nie przytylam i zastanawiam sie czy to normalne... Znaczy i tak na plusie mam niemalo, bo 12 kg, ale wczesniej waga rosla, a teraz nic a nic...

Milego dzionka.

Witam.U mnie dzis zimno i wietrznie.Wczoraj umylam okna na zwnatrz a dzis zmierzam wewnatrz.
Panna Migotka to prawda,ja tez jestem za stosowaniem jednej firmy kosmetykow bo wlasnie wrazie alegri nie bylo by wiadomo co dziecko uczula.To samo bedzie z karmieniem dzieci pierwszymi posilkam.Jeden smak na kilka dni a nawet na tydzien i jesli nie bedzie zadnej reakcji to wprowadza sie kolejna potrawe.
Keyko wozeczek sliczny.To jau mamy 3 voilanty na Majowkach

Łania to jest Volant
342373878_3

Magali, ja na razie dla maluszka mam głównie jasne rzeczy - po pierwsze dlatego, żeby można je było prać wszystkie razem bez segregowania, a po drugie słyszałam, że ciemne barwniki w ubraniach potrafią uczulać niektóre dzieci. Natomiast dla większego dziecka takiego chodzącego to będe kupować (lub mam po Maksie) głównie nieco ciemniejsze rzeczy, żeby nie wyglądały koszmarnie już po 5 minutach spaceru ;-) chociaż i tak zakłada się je tylko raz a potem do pralki.

Witam i ja !
Pogoda u nas okropn -leje niemiłosiernie:-(Dlatego pozwoliłam sobie pospać do godziny 10:30:szok::szok::szok:Małego dzis odwiózł kuzym męża to sobie mogłam pospać a zreszta komu sie chce coś robić w taki dzień???
Widze temat kosmetyków dalej aktualny?
Ale cieszy mnie ,że dzis nas wiecej jakoś ;-):-)Ja nie wiem jak sie za co ś zabrać nic mi sie niechce a pozatym obiad sam sie nie zrobi-potrzebuje jakiegiś kopa!
Dziś szkola rodzenia i jesetm zadowolona bo idziemy tam razem z mężem :tak:.
A ja bym już dawno swój wózio zamówiła ale czekam na pieniążki i sie denerwuje ,żę też mi go ktoś zwinie .Póki nie bezdie stał w domku nie zaznam spokoju:laugh2::-p:dry:
Jeszcze łóżeczko chyba dziś zamówie możę jeszce dojdzie do soboty:happy:

reklama
O przypomnial mi sie sen.Ze bylam na porodowce,mialam rozwarcie na dwa palce i nic,zadnych boli i plakalam do mojego meza ze mnie nic nboli i mnie pewnie wyrzuca do domu bo nic sie nie dzieje a ja chcialam juz tak bardzo urodzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry