reklama

Majóweczki 2008

Iwonka - no ja wlasnie swoj kupowalam na Ciolka, to babeczka mowila, ze mozna kwiatki do Volanta dac, ale Volanta chyba powoli wycofuja.

Keyko - no faktycznie, ten Bolder bezowy to byla okazja... ale Volant, ktory zakupilas tez.:-)

Co do prania dzidziowych ciuszkow - ja tez piore wszystko razem - nawet czerwony z bialym i nic sie nie dzieje.

reklama
witam
Ja mialam dzis najgorsza noc od wielu miesiecy.Od 3 rano tak mnie zebra bola jakby mi je ktos od mostka odrywal i zgniatal.Niby troche spalam ale z takim bolem, ze zwariowac mozna.Wstalam o 11 i nie wiedzialam co robic bo nawet jak chodzilam to nic nie pomagalo.Wzielam paracetamol i jest troche lepiej.

niestety nie umiem Ci pomoc z tym suwaczkiem.
dziekuje za podpowiedzi z tym praniem, zostalo mi 6 tyg z haczykiem, moze to za wczesnie?
Nie czekaj do ostatniej chwili, Twój brzuszek i maleństwo przybiera na wadze, potem moze byc problem z prasowankiem bo bedzie Cie kregosłup bolał od ciezaru!
Ja w dziewiatym miesiacu postanowiłam odpoczywac i juz tylko czekac!
A na sam koniec tylko "ubrac" łózeczko i zawiesic moskitierę:-)

czekalam na taka odpowiedz :-D tak naprawde bardzo juz chcialam poprac te ciuszki ale kuzynka wlasnie mowila, ze za wczesnie, a ja nie moge sie doczekac tego malenstwa :tak: to chociaz sobie poprasuje ciuszki.

Cześć dziewczyny. Ja już mam uprane ciuszki. Ostatnia partia została mi do wyprasowania (dzieliłam rzeczy na kolorowe i białe). Teraz jeszcze wyprać poszycie gondoli i fotelika samoch. Ach no i jeszcze pościel... oj jak pomyślę mam jeszcze sporo do przygotowania. Wolę nie czekać na ostatnią chwilę. Różnie bywa teraz nie czuję się najlepiej a co będzie za 3-4 tyg.?

reklama
ja właśnie rozwiesiłam pranie na balkonie, wprawdzie słonka nie ma ale jest zimny wiatr to trochę je przewieje ;-)
lepsze to niż kiszenie się w łazience, no nie?
rozwiszałam to chyba z 30min. ;-) takie malizny i ogrom tego ;-)
osobiście nie lubię się takimi malutkimi rzeczami bawić, np. rozwieszanie bielizny całej rodziny to dla mnie koszmar....ale tu jakoś poszło bo to wszystko takie śliczne:-D
zobaczymy jak z prasowaniem.......najwyzej zlecę M. niech prasuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry