reklama

Majóweczki 2008

a no wlasnie jesli chodzi o fotelik to trzeba prac ? przeciez malenstwo golym cialkiem nie lezy na tym ? ja sama teraz niewiem czy prac czy nie :baffled:

magali ja tez odkladalam ale zrobilam to w sobote i czuje sie szczesliwa bo w maju chyba bym nie miala sily ;-)

Kathy moze wez jeszcze raz sobie suwaczek zrob poprostu od nowa :-) a moze abonament Ci sie skonczyl ;-)

aniusia no ja lozeczko tez na sam koniec, albo nawet jak bede w szpitalu to kaze mamie przygotowac albo jak wroce ze szpitala bo ile to zalozyc poszewki. Bo wypiore posciel wczesniej

ja bylam przed chwila u optyka wybralam oprawki, a po 15 umowilam sie prywatnie do okulisty 50zl :angry: za wizyte czyli razem 300zl kurka ale zeby w przychodni nie bylo okulisty smiech na sali a w poradni okulistycznej sie czeka i czeka a ja musze isc przed porodem zeby sprawdzic stan mojej siatkowki ech

reklama
A ja już wszytsko mam i zakupione i poprane i poprasowane, torbę dla siebie mam spakowaną i tylko dla Niuni muszę spakować, ale się zebrać nie mogę. Będę na wizycie 16 kwietnia to się dowiem czy przypadkiem Niunia nie szykuje się wcześniej wyjść- to wtedy spakuję torbę migusiem ;-). To teraz mogę tylko leniuchować do góry brzuchem ;-)

A co do prania ja mam przeróżne kolory, ale białe prałam z białymi, a kolory osobno i te też na kilka partii :-)

aniusia no ja lozeczko tez na sam koniec, albo nawet jak bede w szpitalu to kaze mamie przygotowac albo jak wroce ze szpitala bo ile to zalozyc poszewki. Bo wypiore posciel wczesniej

no ja właśnie jak wrócę ze szpitala to pościele łóżeczko, a materac chociaż nowiutki to już ma zlecone mój R że ma wywietrzyć jak będę w szpitalu :-p

Macie rację dziewczyny, nie ma co zwlekać z praniem. Ja dziś trochę popiorę jak przywiozę Maksa ze żłobka. Będzie mi pomagał odcinać metki ;-) Rzeczy po Maksiu pożyczyłam koleżance dla jej synka, żeby nie musiała wydawać kasy, a ona mi potem praktycznie wszystko odkupiła :szok: Więc mam prawie całą nową wyprawkę. Są tam też rzeczy różowe ale takie bardziej neutralne, np. bodziaczki w delikatne biało różowe paseczki, bardzo ładne zresztą.

Wiktoria, ja byłam u okulisty niecałe 2 tygodnie temu. Weź ze sobą ciemne okulary, bo nawet jak nie świeci słońce to rozszerzone źrenice bardzo reagują na światło naturalne i bez okularów będziesz się źle czuła. Ja byłam w dzień deszczowy, a potem jechałam z mężem (na siedzeniu pasażera oczywiście!) z zamkniętymi oczami bo nie mogłam wytrzymać.

poprane, spakowane... widze, ze juz wszystko macie Dziewczyny gotowe.:-)

Ja jednak czekam z praniem tak na koniec kwietnia (niby pierwszy termin porodu mam wyznaczony na poczatek maja), bo wole, zeby wszystko bylo swiezutkie..
Ze zlozeniem lozeczka i posciela czekamy na sam koniec... moze dopiero przed moim powrotem z dzidzia do domu Maz zlozy... tak samo z odbiorem wozka ze sklepu czekam na koniec kwietnia, zeby gwarancja byla jak najdluzej, no a pozatym troche miejsca w domu zajmie... A torbe spakuje na wszelki wypadek za jakies dwa tygodnie moze, wiec w porownaniu do Was to ja jeszcze daleko w polu jestem.:-D

Wiktoria ja wypiorę poszycie od fotelika bo mam go jeszcze po córeczce. Dosyć długo stał w piwnicy więc go wypiorę. Ale jak był nowy to nie prałam.

Ja wam zadroszcze, ja jestem tez do tylu.....nien wiem kiedy to wszytsko zrobie.Najgorzej mnie przeraza pranie i prasowanie,a przeciez jeszcze nasze rzeczy na bierzaco trzeba prac,no jtro ma byc juz podobno znow ladnie i cieplo bo 15 stopni wiec chyba zaczne od jutra.

Ja też jeszcze nie rozłożyłam łóżeczka, nie spakowałam torby nawet jeszcze nie wybrałam rzeczy w których maluch wyjdzie ze szpitala:zawstydzona/y:. Przy Emilce łóżeczko mąż rozłożył 3 m-ce wcześniej :szok:, niby żeby sprawdzić jak będzie wyglądało ale już go nie złożył. Wózek też stał 2 m-ce wcześniej i zajmował miejsce, a mieliśmy wtedy mniej miejsca niż teraz.

[

Kathy moze wez jeszcze raz sobie suwaczek zrob poprostu od nowa :-) a moze abonament Ci sie skonczyl ;-)

No tak próbowałam ale jak wchodze na ta sama str. to mioa jakis inny sie robi i nie pokazuje daty -jak sobie za pierwszym razem robiłam były inne teksty a teraz nie wiem gdzie jaka date wpisac i wogóle:sorry2:Może jakoś pomożecie dlatego pytam...

reklama
Ola K kochana ja okulary nosze od 6 roku zycia wiec czego ja juz nie przechodzilam, no zalezy jakie badanie robi itd ale dzieki za rade ;-)wrzuce okularki do torebki :)

iwonka no z ta pogoda to ostatnio roznie bywa kwiecien plecien ...
ja sie wstrzelilam z pogoda w sobote

Dotkass o no wlanie materac wywietrzyc tyle tych rzeczy ze strach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry