reklama

Majóweczki 2008

ja też mam większość jasnych ubranek chociaż trochę kolorowych i ciemniejszych też się znajdzie:happy: ile ja bym dała żeby już było 18 maja i żeby zrobili mi już to usg nigdy nie myślałam że będę czekać z niecierpliwością na badania. Ciekawe czy już się obróciła główką do dołu wydaje mi się że nie chociaż trudno powiedzieć bo roziąga się na wszystkie strony aż się zastanawiam czy tam dwójki nie ma przypadkiem:-p

reklama
hej magali - szczerze to nie wiem naprawde ale jest sztywny jak go obejrzalam dookola to sztywniutki jesli chodzi o gondolke... dzis nawet bylam jeszcze u tej pani bo cos dokupowalam i ona mowi ze te wozki maja jeszcze specjalne stelarze dwa rodzaje kol ja akurat mam kauczukowe a sa jeszcze pompowane...sa dwa rodzaje stelarzy.. ja mam aluminiowy zeby byl jak najlzejszy

wiem tylko tyle ze lepsza wersja kosztuje 890zl a moj 800...

i widzialam dzis super wozeczek z grako i tez mi sie podobal i wlasnie z tym usztywnieniem i pytralam czy jest jakas roznica a ona mowi ze nie poprostu ja mam ten sam wozek za mniejsze pieniadze i tak samo dobry i dlatego jestem bardzo zadowolona..

nie mialam za bardzo wplywu na kolor ciuszkow, nie kupilam ani jednej rzeczy, wszystko dostalismy nowiutkieod znajomych z Londynu, przyjechali z koszem pelnym ubranek od 0-3 miesiecy. :-) ale moze to jednak jeszcze za wczesnie? moze sie zakurza? mam jeszcze teoretycznie 6 tygodni. nie wiem, jak myslicie?

Łania czyli jednak to prawda ze Voilanty tez moga miec kolorowa tapicerke jak mowili mi w sklepie na Ciolka,a ten jest 3 kolowy.tylko 4 kolowce sie roznia bo w Volancie sa skretne a w Bolderze nie.

reklama
Keyko,wcale nie takie cudo bo mialam te cudo w rekach.Ciezko sie prowadzi Boldera 4 bo kola nie sa pelno skretne o 360stopni i przez to masz wrazenie ze prowadzisz kolosa,ja mialam kupic tez ten model.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry