• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ola K nie niamialam takiego badanka jeszcze a wogole to fajnie masz z soczewkami ja nie moge bo nawet jak kredka do oczu sie pomaluje to oko lzawi jak diabli ale wiesz dobrze dobrane okularki to tez fajnie wygladaja a druga sprawa jak chodzila do szkoly moze sie wstydzilam troche alebo jak szlam na dyskoteke sciagalam ale teraz juz nie ze nie zwaracm uwagi na wyglad ale nie zwarcam uwagi co inni mysla o okuarach a poza tym od groma ludzi w nich chodzi :tak:a co do badania nie niemialam jeszcze takiego dopiero teraz mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

Kathy proponuje zmienic suwaczek wez kliknij na ktorys z nas i moze tak sie uda :-)

co do kosmetyko ja kupie mydelko i oliwke bambino, moze nivea ale nie jestem pewna plus sudocrem i to wszystko no ewentualnie kremik do buzki tez bambino

reklama
Ja na Oilatum sie nie zdecydowałam ze wzgledu na to ze to sa produkty dla skóry ze skłonnascia do przesuszania sie, a nie wiadomo jaką bedzie miec skore mała, po drugie jak na polską firme to ceny ma kosmiczne:baffled:

Stoję dzisiaj nad deską do prasowania :-( cóż kiedys trzebabyło to zrobić.
Opróżniam dzisiaj komódke, która będzie teraz mebelkiem Małego.
Łóżeczko i wózeczek zamawiam pod koniec tego miesiąca, chociaż moi rodzice chcą w sobote jechac już zamówic wózek... śpieszy się dziadkom :-D

W tym tygodniu mam zamiar poprać już ciuszki, czekam tylko na troszkę słoneczka i większą temp. niz jest teraz.
A co do zakupów, to własnie wróciłam z apteki z nożyczkami dla malca i mam już chyba wszytko :-)

Wczoraj kolega z pracy mojego męża zadzwonił, że robią remont i wyrzucaja "graty" i czy nie chcemy wanienki ze stelażem i fotelika samochodowego dla niemowlaka... muszę jechać w sobotę na jakieś zakupki i coś im za to kupić(a przynajmniej ich córom), bo nic nie chcą w zamian.

Uciekam Kobietki do prasowania... już nie moge się doczekać prania tych maleńkich ubranek :tak::tak::tak:

Co do kosmetyków to na razie kupiłam wszystko z NIVEA. Mam nadzieję, że Maluszek nie będzie na nic uczulony i nie będę musiała sięgac po "aptekowe" kosmetyki.
Moja kolezanka ma miesięczna córeczkę i kupiła wszystko z BAMBINO i jest b. zadowolona.

Zastanawiałam się jeszcze nad kupnem zasypki dla niemowląt.... Dlaczego nie stosuje się pudru na odparzenia?? :baffled:Kremy są lepsze??

ja osobcie nie jestem przekonana do pudrow bo sie robia kluski juz jedna o tym pisala a po drugie jak dupcia jest odparzona albo cos jest tez dobra maka ziemniaczana ale to tak jak przy pudrze trzeba pupe myc czesto i przebireac zeby sie kluski nie robily

Ja tez jestem przeciwko zasypkom... duzo złych opini słyszałam. No i jak tak patrzałam na sklepowe półki to nawet wyboru nie ma.
Ja tez uciekam sie szykowac do gina. Bede wieczorkiem.
Pa pa miłego popołudnia:*

O 16 ide do mojej lekarki dowiedzieć sie co mam powiedzieć temu lekarzowi z zusu do którego mam jutro isc na kontrole .
Normalnie jestem zestresowana przed ta wizytą w zusie . Zobaczymy co to bedzie.

Kochana będzie dobrze, bo niby co mieliby Ci powiedzieć, przeciez nie udowodnią Ci, że w ciąży nie jesteś ;-), trzymam kciuki i dawaj znać jak juz będziesz po

Kochana będzie dobrze, bo niby co mieliby Ci powiedzieć, przeciez nie udowodnią Ci, że w ciąży nie jesteś ;-), trzymam kciuki i dawaj znać jak juz będziesz po

dokladnie tez tak pomyslalam ze nie ma sie co martwic przeciez choroby nie trzeba udawac w naszej sytuacji jedyne co moga chciec niewiem zaswiadczenie karte ciazy albo pokazac brzusio pod koszulka ze poduszki nie ma hehe;-)

Ja zaraz ide do tego okulisty jestem ciekawa co mi powie z ta siatkowak nie martwilam sie ale teraz jestem coraz bardziej nie spokojna

reklama
A u nas dzis pieknie i slonecznie tylko wietrznie:happy: wiec wspólczuje pogody niektorym
W koncu zdecydowali sie kupic pralke uffff... odetchnełam z ulga zniknie sterta prania i dzidziowe tez bede mogła poprac trzeba kuc zelazo poki gorace i jechac zamawiac :tak:w ogóle ide troche odpoczac bo od rana na nogach i te nieszczesne skurcze znow lapia czasem boje sie ze za szybko mi sie zacznie

A jutro w koncu na usg juz sie nie moge doczekac oby male w koncu pokazalo co jest:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry