_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ola K nie niamialam takiego badanka jeszcze a wogole to fajnie masz z soczewkami ja nie moge bo nawet jak kredka do oczu sie pomaluje to oko lzawi jak diabli ale wiesz dobrze dobrane okularki to tez fajnie wygladaja a druga sprawa jak chodzila do szkoly moze sie wstydzilam troche alebo jak szlam na dyskoteke sciagalam ale teraz juz nie ze nie zwaracm uwagi na wyglad ale nie zwarcam uwagi co inni mysla o okuarach a poza tym od groma ludzi w nich chodzi
a co do badania nie niemialam jeszcze takiego dopiero teraz mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
Kathy proponuje zmienic suwaczek wez kliknij na ktorys z nas i moze tak sie uda :-)
co do kosmetyko ja kupie mydelko i oliwke bambino, moze nivea ale nie jestem pewna plus sudocrem i to wszystko no ewentualnie kremik do buzki tez bambino
a co do badania nie niemialam jeszcze takiego dopiero teraz mam nadzieje ze bedzie wszystko ok Kathy proponuje zmienic suwaczek wez kliknij na ktorys z nas i moze tak sie uda :-)
co do kosmetyko ja kupie mydelko i oliwke bambino, moze nivea ale nie jestem pewna plus sudocrem i to wszystko no ewentualnie kremik do buzki tez bambino

wiec wspólczuje pogody niektorym