• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Co do kosmetyków to na razie kupiłam wszystko z NIVEA. Mam nadzieję, że Maluszek nie będzie na nic uczulony i nie będę musiała sięgac po "aptekowe" kosmetyki.
Moja kolezanka ma miesięczna córeczkę i kupiła wszystko z BAMBINO i jest b. zadowolona.

Zastanawiałam się jeszcze nad kupnem zasypki dla niemowląt.... Dlaczego nie stosuje się pudru na odparzenia?? :baffled:Kremy są lepsze??

Ja kupiłam i krem i puder, a co do kosmetyków NIVEA i Bambino, to Bambino jest produkowane przez NIVEA, dlatego też ja "pomieszałam" te kosmetyki, i kupiłam niektóre NIVEA a niektóre Bambino

slyszalyscie co sie dzieje w Szczecinie? bez pradu, wody od switu i nie wiadomo kiedy bedzie. sklepy zamkniete, bankomaty nieczynne, telefony stacjonarnie nie dzialaja, komorki jak sie wyladuja to nie naladujesz. masakra. To moje rodzinne miasto, wyjechalam stamtad 5 late temu. Moi rodzice tam mieszkaja, dzwonili do mnie spytac czy wiem co sie dzieje, bo nie maja tv i radia wiec nie wiedza skad ta awaria. tata pracuje w szpitalu, to maja dodatkowe agregatory. ale jakby tak u nas padlo to niewesolo, szczegolnie w maju!!

Ja dzisiaj cały dzień leże pod kocykiem ale jakoś to przeziębienie nie chce mi przejść dlatego jeszcze będę musiała się do apteki przejechać i sobie coś kupić. W ogóle to byłam w szoku bo teść się dowiedział że jestem przeziębiona i chciał mi jechać do apteki coś kupić nawet dzwonił do jakiegoś lekarza co mogę brać jak w ciąży jestem...szok:-p ale i tak odmówiłam wole sobie sama coś wybrać bo on jakby mi nakupił to nie wiem kiedy bym miała to wszystko wziąć chyba na 3 choroby by starczyły a po za tym nie chce później wysłuchiwać że to on mi kupił i jak ma mi wypominać że tyle pieniędzy na mnie wydał to wole sama sobie kupić:baffled:

slyszalyscie co sie dzieje w Szczecinie? bez pradu, wody od switu i nie wiadomo kiedy bedzie. sklepy zamkniete, bankomaty nieczynne, telefony stacjonarnie nie dzialaja, komorki jak sie wyladuja to nie naladujesz. masakra. To moje rodzinne miasto, wyjechalam stamtad 5 late temu. Moi rodzice tam mieszkaja, dzwonili do mnie spytac czy wiem co sie dzieje, bo nie maja tv i radia wiec nie wiedza skad ta awaria. tata pracuje w szpitalu, to maja dodatkowe agregatory. ale jakby tak u nas padlo to niewesolo, szczegolnie w maju!!

Tak słyszałam :szok:, ciekawe kiedy to wszytsko naprawią, współczuję tym ludziom, co prawda kiedys ludzie bez światła, prądu jakoś żyli i dawali radę, ale teraz jak człowiek przyzwyczajony do wszytskiego ciężko tak bez zasilania. Powiem Wam, że jak byłam mała i wyłączali prąd, to uwielbiałam to, bo wtedy szukało się świec i siedzielismy przy nich razem, no i te kąpiele w wannie przy świecach- super to wspominam :-)

hej czytam co napisałyscie od duszego czasu i dobrze ze siadłam bo czytam tak i patrze a tu dziewczyny mi nie swiadomie pszypoomniały o badaniu siatkówki oczu bo tez nosze okulary chociasz dugo nie nosiłam bo bardzo bolała mnie głowa .Szybko złapałam za telefon i od kolerzanki wziełam numer do polskiego okulisty jutro musi mi maz zadzwonic i mnie umówic ciekawe co mi powie mam nadzieje ze bedzie dobrze bo nie chce cecarki chciała bym normalnie urodzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry