• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie :-) u mnie dzisiaj piękna pogoda swieci słonko wiec jesli taka pogoda bedzie jutro to też zabiore sie za pranie .

Byłam wczoraj z mężem w szkole rodzenia . I sie przekonałam ze poród rodzinny nie wchodzi w gre . Jak pani położna zaczeła opowiadac o pęknięciu krocza to mój Ł zrobił sie zielony i musiał wyjsc . Po 15 min wrócił a ona dalej o tym kroczu to temu znowu sie słabo zrobiło . Wiec poszedł do toalety po chwili uszlyszałam straszny huk no wiec pobiegłam do tej toalety a tam okazało sie ze poprostu mu spadła deska a on miała sie dobrze . Jak usłyszałam ten huk to byłam przekonana ze zemdlał . Wiec wczoraj miałam dzień pełen wrażeń :-D.

Odpakowałam wczoraj też łóżeczko a tu klops przysłali mi nie ten kolor :-(. Ale dzwoniłam do pani z hurtowni i powiedziała ze nie ma problemu z wymiana przyślą do mnie uriera odbiora to złe i przyślą dobre .

O 16 ide do mojej lekarki dowiedzieć sie co mam powiedzieć temu lekarzowi z zusu do którego mam jutro isc na kontrole .
Normalnie jestem zestresowana przed ta wizytą w zusie . Zobaczymy co to bedzie.

Wiktoria, no ja też już ze 20 lat w okularach a potem soczewkach biegam. Ale taką ocenę siatkówki miałam tylko dwa razy - w obu ciążach - a Ty miałaś już to? Nieprzyjemne badanie :baffled: w taką biedną rozszerzoną źrenicę lekarz kieruje światło i ogląda, ogląda i ogląda w nieskonczoność i z każdej strony siatkówkę - a mi oko samo "uciekało" w inną stronę, łzy leciały brrr niby nie boli, a bardzo trudno wytrzymać ;-)

Kathy jak cytujesz czyjas odpowiedz to nic a nic nie usuwaj,tylko pisz pod

Dobrze,widzisz znów mam broblemy z suwaczkiem czemu sie nie przestawia wg daty?
A próbowałam nowy z tej samej str i ten sam problem co na poczatku nie moge go wkleić bo wyskakuje głupi komunikat:crazy:A ja chce miec suwaczki ,które odmierzaja a nie stoja w miejscu i to od kilku dni!!!

Kathy usuń te co masz i wsaw sobie nowe z innej stronki z suwaczkami, moze byc tak ze ta strona nawala.
Ja łózeczka tez jeszcze nie zlozyłam, a wozio zeby sie nie kurzył to tez jest spakowany w kartonie:-)

Kathy jak cytujesz czyjas odpowiedz to nic a nic nie usuwaj,tylko pisz pod

Dobrze,widzisz znów mam broblemy z suwaczkiem czemu sie nie przestawia wg daty?
A próbowałam nowy z tej samej str i ten sam problem co na poczatku nie moge go wkleić bo wyskakuje głupi komunikat:crazy:A ja chce miec suwaczki ,które odmierzaja a nie stoja w miejscu i to od kilku dni!!!

nie wiem o co biega,a masz komun ikat pewnie dlatego ze juz masz teraz 3 suwaczki i wiecej ci nie wejdzie,sprobuj usunac wszystkie obecne i na nowo wklejaj nowe.

Jak cytujesz to na koncu musi zostac nie ruszony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry