• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Lady, informowałam lekarza wypisującego mnie, że chcę L4, to powiedział, że będzie z wypisem. A jak z wypisem nie było, to powiedzieli, że lekarz, który mnie prowadził w szpitalu ma mi wystawić to zwolnienie. A dziś wystawił mi L4, znowu inny lekarz!! To ja już nic nie rozumiem.
A moja lekarka prowadzi moją ciążę, ale nie prowadziła mnie na klinikach, tylko jakaś inna. Bo moja pracuje piętro wyżej.
Ja wiem, że to nie pensjonat, tylko proszę o jakieś minimum organizacji. Całe szczęście, że cc będzie mi robiła moja prowadząca. Dam radę, byle by z małym było dobrze:-).

Aurelia i to najjwazniejsze zeby wszystko bylo w pozadku.
Ja bylam na 15 u okulisty wyszlam i odrazu zamowilam okularki ktore po godzinie odebralam myslalam ze to dluzej bedzie trwalo ale jestem zadowolona bo poprzednich nie mialam z antyrefleksem i sie swiatlo odbijalo przy ogladaniu tv po ciemku a teraz miodzio ;-) ale szkoda ze cena taka bo 350zl ech... ale musialam
wogole to zbadala mm siatkowke i dno oka wszystko w pozadku jest i moge rodzic naturalnie :-)

Aurelia - Lady ma racje, w szpitalu moga Ci wystawic tylko za pobyt.. A jak sie czujesz w ogole? Psychicznie juz lepiej po pobycie na patologii ciazy?

Pola - witaj w klubie, mnie od wczoraj trzyma dolek... Ty z jakiegos konkretnego powodu? Bo ja to chyba tak ogolnie...

Aurelia - Lady ma racje, w szpitalu moga Ci wystawic tylko za pobyt.. A jak sie czujesz w ogole? Psychicznie juz lepiej po pobycie na patologii ciazy?

Pola - witaj w klubie, mnie od wczoraj trzyma dolek... Ty z jakiegos konkretnego powodu? Bo ja to chyba tak ogolnie...

Oprócz zwolnienia za pobyt ja dostawałam (za każdym razem) jeszcze dwa tyg. zwolnienia - kiedyś dawali trzy. Ale ja leżałam na patologii w zeszłym roku, może od tego coś się zmieniło.

A jeśli chodzi o dołek, to mam go po prostu tak ogólnie... ciąża mi już "ciąży"
Dobranoc... ide się położyć po nieprzespanej nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry