reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej laseczki!
Ja też chora, jutro rano jadę ze sobą i Maksem do lekarki, która przyjeżdża do dzieci w żłobku Maksia, podobno sensowna babka. W tej chwili zamówienie sobie lekarza do domu w Wawie graniczy z cudem, podobno przychodnie przeżywają oblężenie pacjentów :baffled:

Polka, Ty mieszkasz w Piasecznie, tak? A powiedz w której części? Trochę znam Piaseczno. Niebawem będę się tam musiała wybrać do ZUSU wpisać sobie Maksia do książeczki, bo na razie jest wpisany do książeczki męża jeszcze z Wielkopolski hihi To może byśmy się spotkały?

W czwartek pogrzeb teściowej. Ciekawe co mi powie lekarka... ale jakoś nie mam złudzeń, że powie "jedźcie z dzieckiem dobry pomysł" pewnie będę musiała z Maksiem zostać w domu.... :-(

reklama
Iwonko to ja się przerzucę tam na obiady za taką cenę:-D
a danie dnia kosztuje 5.99 i jest duzy kawalek pieczonego karczku polanego sosem pieczeniowym i do tego frytki lub ziemniaki i buraczki :-p

O widze ze ciewczynki nam sie po chorowaly :baffled:zdrowka zycze! I dzieciaczkom tez .:tak:
Pogrzeb mojego brata dopiero 1 lutego.Dzis przewozili zwloki z Otwocka dop Wawy i moj wujek cala droge trzymal syna ze rake(mojego brata swietej pamieci) :-(

Natala zycze wielu szczesliwych lat z mezem :)
Wszystkim chorym majoweczkom zycze zdrowka.Bioparox rzeczywiscie jest bardzo dobry bo mozna go stosowac w ciazy ale smak ma ohydny

wierzyc sie nie chce iwonka ze to sie tak skonczylo:no::-(wszystkim chorym majoweczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia:blink:u nas tez kiepsko maly zakatarzony a ja chodze nie wyspana bo mnie plecy nawalaja:-(i dlatego malo co tu zagladam:-(ale mam nadzieje ze mi przejdzie;-)

Witam Was, co prawda ja jeszcze w łóżeczku, ale zaraz idę na jakieś śniadanko, nos mam jeszcze zawalony ale jest coraz lepiej bo mała kopie, jak się źle czuję to się " nie odzywa" a wtedy jest mi smutno :-( bo nic nie czuję.
Olu ja mieszkam na samym wjeździe do Piaseczna na tym osiedlu "ptasim" dokładnie ja na Pelikanów. Jak będziesz chciała to no problem sie spotkać spisz sobie mój nr gg i telefon do kontaktu z wątku zamkniętego. Ja zaraz tak zrobię to się skontaktujemy:-)

Witam majóweczki;-).
Iwonka, ja codziennie poczytuje co tam ludzie na wątku o Majusi piszą i bardzo mi smutno, jak sobie o tym wszystkim pomyślę. A ostatnio to śniły mi się Twoje posty o Majusi, nie wiem dlaczego...Chyba w takich tragicznych chwilach człowiek sobie uświadamia tak wiele rzeczy i myśli o maleństwie w brzuszku...

A mój synuś w nocy tak brykał, że mnie obudził, szok:szok:
Zresztą noc miałam prawie nie przespaną, męczy mnie przeziębienie i okropny katar zatkał mi nos, na całą noc. Dziś ciąg dalszy, jejjjju!!

Witajcie,
Juz jutro mam wizytę i nie moge sie jej doczekać. Dzisiaj Łania. Ciekawe czy w końcu rozwiana zostanie tajemnica co kryja nasze brzuszki :-)

Pogoda depresyjna, do tego cały czas nie moge sie skupic i mysle o Mai. W nocy jakoś nie mogłam spać, cały czas miałam przed oczyma jej twarzyczke :-(

reklama
Zycze oby wasze dzieciaczki sie wam ukazaly z kazdej strony.No mi na polowkowym sie chowala moja zabka mała..
Aurelia zdrowka zycze! Cos czesto chorujesz..

Do góry