reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
szkoda ze ja juz nic nie moge zamowic bo chcialabym je wszystkie ale moj maz chyba by mnie udusil!! strasznie jest juz zly ze tyle jest tych ubranek ze nie ma tego gdzie schowac juz czesc ubran na wiekszy rozmiar zostawilam u cioci...:-:)-:)-(

PUCHATKO PRZEDEWSZYSTKIM ZDRóWKA I SZCZęśLIWEGO ROZWIąZANIA. SPEłNIENIA MARZEń I SAMYCH SłONECZNYCH DNI !!!!:)

A ja dopiero dzisiaj zauważyłamże mi 100 minęła. Już będzie z górki... ten czas jednak szybko leci.

A ja dzisiaj już wtrabaniłam tabliczkę czekolady :/ ale miałm taką chcicę na nią, że nie potrafiłam sie opanować. Zobaczymy c mi pokaże waga w sobotę na cotygodniowym ważeniu:)

Wczoraj wieczorkiem byłam u lekarza. Nadal mam leżeć, ale powiedział że widać zdecydowaną poprawę. Szyjka nadal krótka ale nie rozwarta, szczelnie zamknięta :) Co do moich upławów to powiedział że nie mam żadnej infekcji. Więc w sumie same dobre wiadomości. Pytałam się go o poród. Powiedział żebym się nie martwiła. Bliżej terminu powie mi co i jak. DA namiary na dobrą położną. Jestem już spokojna :)

reklama
Witam. Ledwo żyję ale jakoś żyję. Od poniedziałku boli mnie żołądek i atroba, chyba się czymś strułam albo wirus mnie jakiś dopadł. W każdym badź razie suuuper :baffled:. Na szczęście dzisiaj już jestem w domu więc może sobię "odpocznę".

Witam Krzysia na świecie i gratuluję Rodzicom!!! Wszystkiego najlepszego!!!

A Tobie Puchatko wszystkiego najlepszego, spokojnego porodu, zdrówka i mnóstwa szczęścia!!!
Tu jeszcze znalazłam ciekawy biustonosz, który dopuszcza powierze do piersi, gdy mamy z nimi problemy np podczas karmienia, no i jest tańszy.
39 zł,
ma-ma - "BIUSTONOSZ DO KARMIENIA"
Fajny ten biustonosz, nie jest taki zabudowany, może się skuszę. Mam dwa z poprzedniego razu ale po 1,5 roku użytkowania są już trochę zużyte. Więc zakup się szykuje :-D:-).

Ja jakoś tak od początku ciąży miałam przeczucia na dziewczynkę, mam nadzieję, że nie mylne, a imię...Amelia (od filmu, który uwielbiamy oboje), taka mała łobuzica :-D, w dobrym znaczeniu tego słowa, oczywiście
Witam nową Mamusię. Co do przeczucia to ja w pierwszej ciąży chodziłam z przeświadczeniem, że będzie dziewczynka i faktycznie się sprawdziło, teraz mam takie samo przeczucie i mam nadzieję, że i tym razem się nic nie zmieni.

Madamagda, ta koszulka na pewno będzie Ci długo i dobrze służyła, bo muzzy to bardzo dobra firma...mam od nich piżamkę i bardzo sobie chwalę...
Mam dwie koszulki z muzzy z poprzedniego razu, takie z rozpięciami, fajnie się sprawdziły i są nadal w dobrym stanie. Zamierzam sobie jeszcze jedną taką kupić.

Ja jak tylko rano odpalam kompa to w pierwszej kolejności lecę na BB.
Niestety, musiałabym wstać przed 5.40 żeby poczytac forum ;-) ale potwierdzam - TO WCIĄGA :tak::tak::tak:.

jak macie dziewczynki ochotę to zapraszam na ptasie mleczko:tak::tak::tak::tak::tak: bo obawiam się ze inaczej wciągnę je sama :szok::szok::szok::szok:
Oooo, to ja się wpraszam :tak::tak: uwielbiam.

No nic, trzeba by dziecko na spacer wyprowadzić.

Dzisiaj się kulam z dwoma telefonami, bo mężuś zapomniał swojego i robię za jego sekretarkę. Szkoda tylko, bo nie mam z nim kontaktu, bo jest gdzieś u klienta ale jak wróci to będzie na gg :-).

A wieczorem wybieram się na przegląd do dentysty. Byłam jakieś pół roku temu.

Do góry