reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam nowa majoweczke:) Alez mamy wysyp w maju :)

A ja wlasnie zajadam sie truskawkami z hiszpani co pradwa ale i tak sa pyszne,polalam sobie je smietanka :)

Witam nowa majoweczke:) Alez mamy wysyp w maju :)

A ja wlasnie zajadam sie truskawkami z hiszpani co pradwa ale i tak sa pyszne,polalam sobie je smietanka :)

Iwonka cały dzień "chodziły" za mną truskawki :happy2:.

Nie posprzątałam dalej tej łazienki :baffled::baffled::baffled:. Kurcze chyba mnie to przeziebienie rozbiera juz na dobre :-( zachciało mi się spacerków bez szalika :wściekła/y:

Madziu
jak klikniesz na górze wątek maj 2008, to znajdziesz tam nie tylko listę majóweczek z terminami porodów, ale również wiele innych ciekawych tematów.:-):-)
Idę lulu DOBRANOC

Witam nową Mamusię.

Dziękuję za życzenia studniówkowe :tak:.

Iwonka, za mną już z tydzień biegają truskawki, oby mnie w koncu dopadły (chyba jutro wybiorę się do jakiegoś sklepu :tak:).

Poklikam sobie jeszcze i idę spac.

Pa

Cfcgirl wydaje mi sie,ze z innymi masciami przeciwbolowymi jest podobnie bo zawieraja niesterydowe leki przeciwzapalne a z takich lekow w ciazy tylko paracetamol jest bezpieczny.
Jak bede w srode u gin to zapytam czy cos na bol kregoslupa mozna stosowac bo sama mam ten problem. Wiem ,ze np moja mama stosuje takie plastry rozgrzewajace i to pomaga.Rozgrzewajaco dziala tez masc czy olejek kamforowy a to akurat gin mi pozwolila stosowac przy bolu ucha wiec moze na bol plecow by pomoglo.

Madzia witaj wsrod majowek Ja rowniez jestem Twoja imienniczka :)

reklama
a macie jakieś problemy ze zdrowiem??bo ja mam ciągle coś teraz mi doszedł stan zapalny dróg moczowych i się próbuje go pozbyć tylko tym razem nie obyło się bez antybiotyku:-)

Do góry