_madzia19_
przyszła mamusia
U mnie też od rana była ładna pogoda ale teraz wieje jak nie wiem:-) wiec na razie sie nie wybieram nigdzie chociaż przydałoby się zaczerpnąć trochę świeżego powietrza;-) ale trudno może jutr...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, a co do usg, to wszytskie już biegacie, a ja jeszcze tyle dni :-(, też już bym chciała potwierdzić, chociaż na poprzednich dwóch usg było wyraźnie widać, że dziewczynka, ale i tak na 100% przekonamy się jak się Niunia urodzi :-), ale jakoś tak czuję, że dziewczynka...

zawsze jakaś nadzieja...
Ja też do USG mam sporo czasu dopiero 18 marca nei wiem jak wytrzymam.Może jak pójdę we wtorek będzie mi chciała zrobić ale szczerze mówiąc to wątpie:-) no chyba że wyniki znowu będę miała źle i będzie mnie badać to przy okazji może jakieś zrobizawsze jakaś nadzieja...
![]()

Agusiaa, super że u siostry lepiej niż się obawiałaś!!!
Dotkass, gratuluję zakupów, może jakieś fotki czy coś wkleisz? A jaki wózio w końcu bo się gubię?
Madzia, ja miałam poprzednie usg 5 stycznia, ginka mówi że wcale nie muszę teraz robić ale chcę zobaczyć, czy wszystko ok no a poza tym koszmarnie mnie ta płeć intryguje!
, Mieliśmy szczęście, bo ostatni byłDlatego wolę się nie nastawiać... najważniejsze, żeby dzieciatko było zdrowe
, mam nadzieję, że i tym razem sie nie myli