reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

U mnie też od rana była ładna pogoda ale teraz wieje jak nie wiem:-) wiec na razie sie nie wybieram nigdzie chociaż przydałoby się zaczerpnąć trochę świeżego powietrza;-) ale trudno może jutr...:happy2:

reklama
Cześć Majóweczki

Pogoda rzeczywiście robi się paskudna :baffled:, a co do usg, to wszytskie już biegacie, a ja jeszcze tyle dni :-(, też już bym chciała potwierdzić, chociaż na poprzednich dwóch usg było wyraźnie widać, że dziewczynka, ale i tak na 100% przekonamy się jak się Niunia urodzi :-), ale jakoś tak czuję, że dziewczynka...:-D

Łaniu
co do zakupowania rzeczy to ja już wszystko przwie mam, ale większość neutralnych, jeżeli chodzi o ciuszki, chociaż moja Mamcia trochę rużowiutkich z kwiatuszkami pokupowała (pierwszy raz będzie Babcią- trzba wybaczyć). :-)

Zamówiłam dziś na allegro śliczną pościel, może któraś się skusi

# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (312981388) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też do USG mam sporo czasu dopiero 18 marca nei wiem jak wytrzymam.Może jak pójdę we wtorek będzie mi chciała zrobić ale szczerze mówiąc to wątpie:-) no chyba że wyniki znowu będę miała źle i będzie mnie badać to przy okazji może jakieś zrobi:-D:-D:-D zawsze jakaś nadzieja...:-p

Ja też do USG mam sporo czasu dopiero 18 marca nei wiem jak wytrzymam.Może jak pójdę we wtorek będzie mi chciała zrobić ale szczerze mówiąc to wątpie:-) no chyba że wyniki znowu będę miała źle i będzie mnie badać to przy okazji może jakieś zrobi:-D:-D:-D zawsze jakaś nadzieja...:-p

Ja mam 20 marca o 18:20 dopiero :-(, ale wymyslam sobie jakies zajęcia, żeby szybko zleciało.

Po przedwczorajszych wojażach po sklepach (zakupiliśmy wózek i łóżeczko :-)) i wczorajszych, kupując inne mniejsze rzeczy strasznie mnie brzuch wczoraj wieczorem bolał i był tak napięty, że dziś odpoczywam i "będę robić nic" :-D

Agusiaa, super że u siostry lepiej niż się obawiałaś!!!

Dotkass, gratuluję zakupów, może jakieś fotki czy coś wkleisz? A jaki wózio w końcu bo się gubię?

Madzia, ja miałam poprzednie usg 5 stycznia, ginka mówi że wcale nie muszę teraz robić ale chcę zobaczyć, czy wszystko ok no a poza tym koszmarnie mnie ta płeć intryguje!

Wiecie co ta płeć to niezła zagadka czyba dla wszystkich nas ;-) wiecie w środe miała sie urodzić mojej sąsiadce wnuczka i co urodził sie dorodny wnuczek Błażej :-D

Ola musisz być twarda co do Maćka! Nie zważaj na to że będą mówić zła macocha!!! ja na początku też sie stresowałam, ale z biegiem czasu wprowadzalam nowe zasady kary/nagrody itp. Wczoraj moje kochnie widzialo mnie z zakupami (siatami na mieście) i wprowadzil nowa zasade w domu, a mianowicie Konrad chodzi do sklepu a tatuś będzie robił dodatkowo w sobote w hipermarkecie :-) no i nie mam mowy (to dziala juz od dawna) ze ja nie podaje do stołu Konradowi, owszem nakładam wszystkim a podaje tylko Wiktorowi, pozostali sami nosza talerze i to po jak i przed obiadem. No i codzienne Konrad zmywa po sobie! a w poniedziałek, środę i piątek po wszystkich ! wiesz jak ja nie mialam siły to moje kochanie w nocy(bo czesto wraca ok.23-24) zmywalo po wszystkich i sie wkurzył, bo jak sprawdził kto ile talerzy zuzywa okazalo sie ze my po 1 a Konrad po 4 (talerze, kubki, sztućce)na dzień... i ciągle czegos brakowało, bo wiekszość stało w jego pokoju...

Agusiaa, super że u siostry lepiej niż się obawiałaś!!!

Dotkass, gratuluję zakupów, może jakieś fotki czy coś wkleisz? A jaki wózio w końcu bo się gubię?

Madzia, ja miałam poprzednie usg 5 stycznia, ginka mówi że wcale nie muszę teraz robić ale chcę zobaczyć, czy wszystko ok no a poza tym koszmarnie mnie ta płeć intryguje!

Olu wózek Quinny Speedi SX, przesyłałam Ci link ostatnio, a no i udało mi się kupić zielony:-D, Mieliśmy szczęście, bo ostatni był
NOWY QUINNY SPEEDI SX+GOND+CABRIO+GRATISY WARSZAWA (319864479) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dlatego wolę się nie nastawiać... najważniejsze, żeby dzieciatko było zdrowe

Zgadza się, zdrówko najważniejsze :-), ale fakt faktem duzo zależy tez od sprzętu i od lekarza, mój jak narazie z tego co wiem (kilka moich znajomych prowadził) w płeć wstrzeliwał się zawsze na 100%, zobaczymy czy u mnie bedzie wyjątek? :confused:, mam nadzieję, że i tym razem sie nie myli :-p

Do góry