reklama
_madzia19_
przyszła mamusia
Cześć dziewczyny
Ja zaczynam kolejny dzień od nic nie robienia:-) a to dlatego że babcia mnie odwiedziła i nie pozwala mi nic robić
ale to dobrze bo zmierzyłam sobie ciśnienie dzisiaj i jak zwykle w normie ale za to tętno miałam 107 wiec raczej trochę za duże ale przez ostatni tydzień często mi się to zdarza
muszę pogadać z moja gin czy to normalne
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-):-):-)
Ja zaczynam kolejny dzień od nic nie robienia:-) a to dlatego że babcia mnie odwiedziła i nie pozwala mi nic robić
ale to dobrze bo zmierzyłam sobie ciśnienie dzisiaj i jak zwykle w normie ale za to tętno miałam 107 wiec raczej trochę za duże ale przez ostatni tydzień często mi się to zdarza
muszę pogadać z moja gin czy to normalnePozdrawiam i miłego dnia życzę:-):-):-)
Witajcie
Ja po nieciekawej nocy korzystam z okazji, że Mieszko śpi i leżakuję! Brzuch mi twardniał do tego stopnia, że nie mogłam spać.
Troche mnie to denerwuje tymbardziej, że rozwarcie na opuszek już mam. Niestety jak na złość mąż znowu ma 4 - dniowe zawody i jak się uda to może będzie wracał na noc do domu... :-(
Jeśli zaś chodzi o zakupy - oboje z mężem jesteśmy maniakami w tej kwestii. Mój mąż jest zdecydowanie lepszy ode mnie bo zawsze ma więcej cierpliwości i coś extra wynajdzie. A ja z kolei mam troche lepszy gust ;-). W każdym razie uwielbiamy zakupy, czy to zwykłe spozywcze w hipermarkecie czy "koncepcyjne" jak meble czy sprzęty.
Ja po nieciekawej nocy korzystam z okazji, że Mieszko śpi i leżakuję! Brzuch mi twardniał do tego stopnia, że nie mogłam spać.
Troche mnie to denerwuje tymbardziej, że rozwarcie na opuszek już mam. Niestety jak na złość mąż znowu ma 4 - dniowe zawody i jak się uda to może będzie wracał na noc do domu... :-(Jeśli zaś chodzi o zakupy - oboje z mężem jesteśmy maniakami w tej kwestii. Mój mąż jest zdecydowanie lepszy ode mnie bo zawsze ma więcej cierpliwości i coś extra wynajdzie. A ja z kolei mam troche lepszy gust ;-). W każdym razie uwielbiamy zakupy, czy to zwykłe spozywcze w hipermarkecie czy "koncepcyjne" jak meble czy sprzęty.
Pola - co do kopania w pecherz, to u mnie niestety podobnie, co jest dosc uciazliwe, bo tylko wroce do lazienki, a musze juz isc znowu...
Co do zmniejszenia fotki to otworz sobie przez paint i wcisnij "Ctrl" i "W" i zmniejsz np. do 50%. Co do tych 99 kg, to moze nie bedzie z nami tak zle!
Ja juz po spacerze z psem, nieprzyjemnie jest jak nie wiem co...
Co do zmniejszenia fotki to otworz sobie przez paint i wcisnij "Ctrl" i "W" i zmniejsz np. do 50%. Co do tych 99 kg, to moze nie bedzie z nami tak zle!

Ja juz po spacerze z psem, nieprzyjemnie jest jak nie wiem co...
Witajcie dziewczynki ,u mnie w krakowie nie jest za przyjemnie ,wiatrzysko straszne wiec nie ruszam sie z domu może tylko do apteki .Zastanawiam sie czy nie kupić sobie witaminek takich z kwasami omega 3 ( Prenatal DHA ) . Wyczytałam że wlaśnie w III trymestrze powinno sie właśnie dostarczać maluszkowi tych witamin .
Co o tym sądzicie?? Czy któraś je stosuje??
Co o tym sądzicie?? Czy któraś je stosuje??
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Vanessa2, nie wiem, czy powinnaś sobie aplikować witaminki na własną rękę. Jak się pytałam mojego lekarza o witaminy, to kazała już nie brać, jeść dużo owoców i warzyw i ryb. Powiedziała, że po tych witaminach dzieci są sztucznie utuczone, czy coś takiego...Jak nie ma potrzeby, to żeby nie brać.

pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Vanessa2, nie wiem, czy powinnaś sobie aplikować witaminki na własną rękę. Jak się pytałam mojego lekarza o witaminy, to kazała już nie brać, jeść dużo owoców i warzyw i ryb. Powiedziała, że po tych witaminach dzieci są sztucznie utuczone, czy coś takiego...Jak nie ma potrzeby, to żeby nie brać.![]()
Mój kazał mi brac podstawowy zestaw witamin (biorę CENTRUM i kwas foliowy) i jeść owoce i warzywa.
Też mówi, żeby nie "pędzić" się róznymi dodatkowymi witaminami
reklama
No ja biore prawie od poczatku Elevit, kwas foliowy... i tak samo zalecenie - duzo warzywek, owocow i ryb...
Agusia, ja mam ostatnio podobna sytuacje, ze Maz jak dobrze pojdzie wraca tylko na noce, bo ma tyle pracy... troszke sie boje jak to bedzie, jak juz dzidzia bedzie na swiecie...
Agusia, ja mam ostatnio podobna sytuacje, ze Maz jak dobrze pojdzie wraca tylko na noce, bo ma tyle pracy... troszke sie boje jak to bedzie, jak juz dzidzia bedzie na swiecie...