reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Kochane własnie wróciłam z ostatnich zakupków i MAM JUŻ WSZYTSKO!!!!!:-):-):-) co mnie niezmiernie cieszy bo w końcu oddycham z ulgą i mój portfel też troszkę odpocznie:-D

reklama
O jak fajnie ze watek dzis taki aktywny.Ja dzis ugotowalam obiadek z dwoch dan,kalafiorowa i spaghetti.Jutro bede polowac na mloda kapustke.
Co do tych pytan to lozeczko turystyczne jest fajne i na codzien,trzeba tylko dobre kupic i bedzie ok.Kosmetyki Nivea odpadaja u nas-uczulaly......tez z poczatku tylko oilatum na parafinie ,teraz rozne,A sauper jest ziajka dla dzieci i nie droga.Teraz jej sprobuje iod pierwszego dnia.

Czesc Dziewczyny:-)
Ja odkad wyszłam ze szpitala to biegam po sklepach i robie ostatnie zakupki, no i w sumie zostało mi do kupienia łozeczko i jakas mała lampka na komode jako swiatełko nocne.
Jesli chodzi o kosmetyki to kupiłam z firmy HIPP; płyn do kapieli, balsam do ciała, oliwke, kremik do buzi, chusteczki do pupci( ślicznie pachną) a w aptece linomag, bepanten, spirytus i tantum rosa. Mysle ze to narazie wystarczy.
Teraz zabiore sie na dniach za pranko i prasowanko dzidziusiowych rzeczy.

A tak wogole to dzis moja Niunia po raz pierwszy zaczeła mnie kopac po zeberkach a to znak ze juz sie układa głowka do dołu:-)

a, dziewczyny! koniecznie kupcie sobie w aptece azucalen - REWELACJA po porodzie! do robienia nasiadowek, przymoczkow itp. szczegolnie te ostatnie dzialaja mistrzowsko na opuchlizne, w ogole rana szybciutko sie goi i mniej boli. :-)

witajcie
u nam małżónek ma wolne i wykorzystujemy to na maxa. Przyniósł mi rzeczy po Mieszku z piwnicy no i przeglądnełam je, posegregowałam. Okna mąż umył, zaprowadził psa do fryzjera, ja uprałam firanki, czyli troche posunęlismy sie naprzód.

Brzucholek mnie dzisiaj dziwnie boli, jakby sama skóra mnie bolała w jednym miejscu, nawet bluzki nie mogę naciągnąć na brzuch bo czuję taki właśnie dziwaczny ból...

Iwonka - gratuluję zakupu wózka, jaki model wybrałaś?
Puchatka - bedzie dobrze, zobaczysz

dobra lece bo Mieszko zażyczył sobie "chlebek i macho" czytaj chlebek z masłem :-D

Hej dziewczynki bylismy dzi w sklepie kupilam butelke i pieluszki flanela szczoteczke do wlosow a poza tym mam ciuszki wy juz wszystko macie szok :-D
jakos nie moge sie przelamac zeby wszysko kupowac hehe;-)

Kamilka no to rosnie jak niewiem co hehe

co do kosmetykoww ponoc nivea najbardziej uczula a moja bratowa uzywa jakiegos mleczka zamiast oliwki firmy na "B" ale jakas taka ze nigdy jej nie pamietam :-D

Iwonka a wozio super

reklama
Na odpowiednim wateczku wkleilam zdjecia wozeczka :) Kupilam implasta voilanta 4 uzywany za 550zl.No i juz jest problem moje dziecko w nim siedzi i mowi ze jest jej a nie dzidzi.Widze ze bedzie problem,bo lozeczko tez zajela......Jeszcze nie ma dziecka drugiego a juz jest zazdrosc

Do góry