Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a co do przewijaka ja mam taki na lozeczko maz chcial stojacy ale mam malo miejsca ale bardzo mi sie takie podobaja ;-)

ja niewiem malo wytrzumali Ci faceci 
??A u mnie dalszy ciąg doła po wizycie u gina.
Może nie tyle co po wizycie, tylko reakcji M.:-(
Później pojechaliśmy do Askotu. Chciałam pójść sama, przynajmniej pooglądałąbym sobie dokładnie wszystko. A z M tak jak zwykle: widziałaś, to chdź jużAle jak już mu wszystko jedno, bo będzie córa, to kupi mi wózek jaki chcę, więc wybrałam bolder 3. Niech się trochę wykosztuje dla córki, jak nie szkoda mu było dać 400 zł za klocki lego
Zjadłam już lody, a teraz idę po zupkę. Poopycham się, wsi mi jedno. W sobotę ważyłam się u mamy i było 8+, a u gina wyszło...13+![]()

witam ja dzisiaj byłam u mojego ginekologa widziałam znów mojego skarbka małego chociaz nie taki mały bo ma juz 1250gr i 39 centymetrów :-) taki fajniutki juz bym chciała zeby był maj :-)i tulic mojego synka
Aleksandra rodzi chyba dzien po mnie ostatniego maja ja w ktoryms momencie ciazy mialam ze 4czerwca hehe ale zostalo z Usg ze 26 maj a suwaczek ustawiony na 30ma z OM :-) nie myslalam ze porod to tyle dat hehe

ciekawe, które terminy są takie najbardziej prawdopodobne