reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

reklama
a to moze byc przez nasz sexik?? wczoraj sie zdecydowalam nawet bylo dobrze choc zawsze po odczowam bol... dlatego balam sie wczoraj ale sie udalo a pozniej jak wypadl czop w nocy przy siusianiu to mi wlosy deba stanely:baffled:

No duza roznica ,dwa tygodnie...Moj gin mowi ze jednak nalezy sie trzymac terminu wedlug okresu,bo wedlug usg to jest roznie a to sa tylko predyspozycje genetyczne czy dzieci sa wieksze czy mniejsze.......

Róznica chyba nie za duza przeciez to jakies 2 tygodnie a to znaczy ze ciaza już zupełnie donoszona Jak to ostatnio powiedzieli mi w szpitalu ze 2 tygodnie przed terminem to juz juakby w terminie a u kamilki to tak troche ponad 2 tygodnie

A z tym czopem to tez tak słyszałam ale chyba lepiej nie panikowac moze jeszcze wytrzyma dzidzius w srodku jak mu tak dobrze a brzuch widocznie juz na tyle daje mu miejsca ze nie musi juz róś Ja tez mam niedurzy i to chyba nie powiedziane ze kazda ma chodzic jak beczka;-)

dziewczyny a od zego wlasciwie jest czkawka u maluszka?? Bo ja uslyszlam twierdzenie ze od jedzenia slodyczy bo dziecko lapliwie pije wtedy wody...
Ale czy to prawda??

reklama
no na czop śluzowy to zdecydowanie za wcześnie Kamilko, ja bym się z lekarzem skonsultowała....a moze to nie był czop, tylko krew z podrażnionej szyjki ze śluzem

Do góry