reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Witam Was, normalnie śnieg za oknem sypie:wściekła/y: powrót zimy chyba nastąpił:angry:
Ja dziś też mam badania EKG wysiłkowe, no zobaczymy czy pani doktor będzie dziś laskawa i mi da to skikerowanie na CC:crazy:.
Życzę Wam pogodnego dzionka i dużo słonka.
Pola, wiesz, że będzie dobrze na USG :tak: wszystkie to wiemy:-)

reklama
pola musi byc dobrze najtrudniejszy okres mamy za soba ;-)

dziubek niestety u mnie tez niby slonko a snieg (czyt. Ciapa jak cholera)
Polka mnie sie ta zima tez nie podoba a poza tym trzymam kciukasy zebys dostala na CC jesli bardzo chcesz :tak: a z drugiej strony nie dziwie Ci sie bo ja podczas porodu tez bym myslala o tym i nie mogla sie skupic

Zycze majoweczka milego dnia a tym co maja wizyty i badania pomyslnych wynikow ;-);-)

Witajcie dziewczyni u mnie dzisiaj nawet ładna pogoda bo świeci słonko . Dzisiaj dalej mam strasznego lenia i nic mi sie nie chce . Ide dzisiaj chyba do fryzjera (mam nadzieje ze dzisiaj dojde:-) )

również witam się słonecznie i wietrznie.
Jesteśmy juz po śniadaniu i zaraz uciekamy w odwiedziny do koleżanki.
Życzę miłego dnia
papa

Witam nie przejmujecie sie pogoda u mnie tez cala noc sypał śnieg i to jaki:szok::szok:normalnie zima wraca ale jak to mój synek mówi mama w marcu jak w garncu!:-D
Polu nie martw sie na zapas bedzie dobrze -trzymamy kciuki!!!:happy:Nie siedziałm wczoraj zbytnio bo zrobiłam strajk na kompa i internet -zabrałam antene od internetu i schowalam głeboko w szafie:tak::-Dtak aby mąż tez miał trochę czasu dla mnie ,wraca późno i jak zje zaraz siada na kompa i mnie to denerwuje bo nie spedza czasu z nami i dlatego takie akrobacje:rofl2::-D!
Chce wam pokazac mój wczorajszy nabytek dla niuni za całe 9 zł!!!Nabyte w lumpku:-)nie mogłam sie oprzec....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rofl:........:

O kocchane umnie teraz zamiec śniezna!!!:no:

Oj jakos zdjecia nie takie wyszły nie oddaja uroku....ale sa piekne ;-):-)
Wiecie ja tez dzis obudziłam sie o 6:30 i spac juz nie mogłam za jasno czy co?albo wpływ ma to ,że budze sie teraz tylko raz na siusiu bo widocznie mała sie przesuneła i juz tak nie uciska!A ja przynajmniej nie latam po 3 razy do kibelka!!:eek:Teraz sie zaczełam wysypiac chociaz nie jestem z rannych ptaszków tylko moge spać i spać ile się da!!taki juz typ!:-D:-D

Witam.U mnie pada snieg,nie bedzie z tego bialo ale pogoda paskudna.Dziewczyny jak ja juz chce maj! Przekrecanie sie z boku na bok w nocy to dla mnie straszna meczarnia a tak mnie wtedy boli brzuch ze szok,tak samo jak sie ze dwa,trzy razy podnosze z lozka do dziecka czy do toalety to tez wtedy to mnie tak zaboli ....No i znow mnie lapia spiaczki jak z poczatku ciazy.Ciagle bym spala.Wczoraj myslalam ze padne po tych gosciach a spac nie moglam isc bo moje dziecko nie mialo zamiaru a ja ledwo patrzylam na nia ale tak mnie rozsmieszala ze az mi lzy lecialy ze smiechu choc bylam nie przytomna.Ciagle mnie caluje to moje kochane szczescie i mowi kocham cie mamo i tak potrafi nawet ze 100 razy na dobe.Moja coreczka kochana.

ZycZe zdrowka dzieciaczkom.Ucho to nie przyjemna sprawa.....a mamusiom powodzenia na badaniach :)

Sliczne te ubranka ja moze dzis sie przejde do ciucholka :tak: juz daaaaaawno nie bylam, ja w nocy czesto wstaje po trzy cztery razy ostatnio :crazy:
a dzis maly sie tak ulozyl ze jak kopie to nie czuc na zewnatrz tylko tak w srodku bo jajnikach i jakby tam w dol kopal takie nie bolace ale dziwne uczucie ze szok jakby mi sie flaki wywracaly mam nadzieje ze sie przekreci i nie potrwa to dlugo bo nie wyrobie na pecherz :-D

reklama
Z tak czasem mam jak dzidzia kopie lub ma czkawke to czuje jakby od srodka kopała i jak czkawka to az w kosci ogonowej jakby to powiedziec ....jak dotykam posladków to czuje jak czka i na brzuchu jakbym ja miała i z przodu i z tyłu...:-DDziwne uczucie -usiedziec si e nie da bo jakby mnie miało rozrewac :eek::szok:.
A wczoraj mnie strasznie podbrzusze bolało i wogóle chyba miałam juz skurcze ,które odczuwałam bolesnie i sie zlekłam sama:szok::szok::tak:ale przeszło do tego nigdy nie rozumoiałam jak wy pisałyscie ,że was spojenie łonowe boli a mnie tez tak wczoraj razem z tymi skurczami bolało i to dosyc powaznie.

ale przeszło po godzince,tylko sie tak zastanawiam czy to nie czsem z wysilku??
jak przyszłam z przedszkola odrazu wziełam sie za obiad ,pranie ,sorzatnie i odkurzanie i to mi zajeło ok 3 godzin bez przerwy(przerwa na jedzenie obiadu była i tyle)i oże przez to te bóle???:eek::eek::eek:

Do góry