reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

wiesz Aleksandra skas znam to zasade typu "ja mam dwojke dzieci i mi pomagac " wczesniej bylo " bo ja w ciazy " a teraz dziecko ma 7mc i szybko zapomniala chyba o tym co to ciaza :-D bo ostatnio mowi trzymaj mloda ( mialam jej lozko trzymac zeby do srodka mogla wlozyc koc hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D
puzniej jeszcze bylo "ja musze bo karmie " (w sytuacjach typu obiad nie uszykowany a ona siada i je a jeszcze trzeba cos przzygotowac ) dobrze ze blisko nie mieszka !!!

a co do koca to ja olalam ona to zrobila a ja no widzisz jaka z Ciebie sprytna dziewucha:-D:-D

reklama
Uf a ja ledwo zyje.....goscie poszli sobie,posprzatalam po nich i poszlabym spac ale niestety moje dziecko zrobilo sobie w dzien drzemke i szybko nie zasnie a tatus nie pomoze mi bo sam juz sie polada bo procenty go usypiaja:)Pogrzeb byl sliczny podobno.Byl sztandar od harcerzy z muzeum wojska polskiego i zolnierze ktorzy oddali sterzaly.Dziadek roberta byl w AK i wogole walczyl w kilku panstwach za ojczyzne i nietylko......Bylo bardzo duzo ludzi na pogrzebie

ja mam problem bo ona zaledwie 200 metrów mieszka odnas i praktycznie codzienie by podzucała dzieci do mnie wiedzac ze w dzien jestem sama i ze musze sie oszczedzac bo nie wolno mi duzo robiuc poniewasz jestem poszywana i musze uwazarzac zeby mi szef nie poszed bo wtedy musiała bym rodzic a wokuł jej dzieci czeba cały czas latac i pilnowac zeby mi czasem nic nie pomazały znów mazakiem mimo to ze maja juz 7 i 5 lat i nic nie rozumieja ze tak nie wolno

Witajcie.Chyba czas bym się przeniosła do jakiegoś innego wątku;-)W końcu w ciąży już nie jestem:-)Ale zaczyna mi brakować tych kopniaczków:-(

iwonko narazie zaglądam do wcześniaczków.Ale zaglądać do Was będę na pewno.Malutka nie była dziś odłączana od respiratorka, bo cały dzień grzecznie spała, a lekarz był zabiegany i poczekamy do jutra.

Natala Ojej ale zagladaj do nas bo jak zagladam to czesto mysle o Twojej coruni i lubie czytac jak o niej piszesz i wogole :-):-) nie zapomnij o nas

Iwonko Wbrew pozorom zgadzam sie z Toba ze pogrzeb tez moze byc piekny uwazam ze ludzie sa tego warci naprawde. Duzo robi to jak poprowadzi ksiadz i oprawa wlasnie typu harcerze czy wojsko.Wiesz co do procentow to moj ma swoje lata niby a jest jak nastolatek jak wypije pare piw lata siku gorzej niz ja :-D wiec tak szybko nie usypia a poza tym wtedy mu sie wlacza gadana o pracy. I tlumaczy mi pewne rzeczy o ktorych nie mam kompletnie pojecia ale staram sie go zrozumiec bo wtedy jeszcze bardziej sie wysila i jest taki bezbronny hehe :-D

widze, ze dzis na Majoweczkach dzien lenia i rozmow o zwierzakach.:-)

Ja caly dzien na nogach, a teraz padam.. ale pozalatwialam wszystko co mialam pozalatwiac... teraz jeszcze jedziemy z Mezem na kolacyjke, bo obiadu nie bylo..

Co do psiakow - ja niestety nie mam, bo za male mieszkanie i nie chce zwierza meczyc.. ale traktuje jak swojego dobermana, ktory jest u Rodzicow i mysle, ze od pierwszych tygodni bede przyzwyczajac dzidzie do psa i odwrotnie, bo czesto bywamy u Rodzicow...

Milego wieczoru!

reklama
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko mam do Was, bo dostalam skierowanie na badania, ktore chce wykonac jutro i nie wiem czy wszystkie dotycza badania krwi czy i mocz tez musze im zanosic.. mianowicie: HBs Ag, transaminaza GPT i GOT oraz bilirubina całkowita... jak któraś z Was wie to dziekuje za pomoc.

Do góry