Puchatka
Majowe mamy'08
Łania wszystkie Twoje badabnka dotyczą krwi [pierwsze znanych już nam przeciwał ciął odnośnie żółtaczki a pozostałe trzy dotyczą tzw. wskaźników wątrobowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moja szwagierka mieszka też jakieś 500 metrów odemnie, codziennie widze małego bo ona podrzuca tesciowej dziecko, a jak teściowej to i mi, bo razem mieszkamy, a tesciowa nie ma cierpliwości do małego szoguna, który ma niespozyte podkłady energii i wszystko go ciekawi, taki wiek (2,5 roku).ja mam problem bo ona zaledwie 200 metrów mieszka odnas i praktycznie codzienie by podzucała dzieci do mnie wiedzac ze w dzien jestem sama i ze musze sie oszczedzac bo nie wolno mi duzo robiuc poniewasz jestem poszywana i musze uwazarzac zeby mi szef nie poszed bo wtedy musiała bym rodzic a wokuł jej dzieci czeba cały czas latac i pilnowac zeby mi czasem nic nie pomazały znów mazakiem mimo to ze maja juz 7 i 5 lat i nic nie rozumieja ze tak nie wolno

ale zobaczymy jutro co moja gin powie nie mogę się doczekać jutrzejszego USG w końcu po 4 tygodniach zobaczę moją Zosię chyba że jej od tego czasu coś urosło
a mój A stwierdził że już by chciał ją na rączkach trzymać aż mi się miło zrobiło jak to powiedział
Po tych jej opowieściach przestaję się użalać nad sobą. Leżenie w domku to jest mniejsza męczarnia. Nie wyobrażam sobie tak długiego pobytu w szpitalu.