jo-anna-on
Pindory i godody
Witam. Pisz dużo. A Twoja córa to nie przypadkiem sierpniaczek 2005? Moja jest z 12 sierpnia '05.Czesc Majowe Dziewczyny, poczytuje was od niedawna wiec najwyzszy czas sie przylaczyc. Ja mam termin na 22 maja choc sie nie obraze jak synus wyjdzie tydzien wczesniej.
No ciekawe, ile byś tam wytrzymała ;-). A tak na serio to byłam na ćwiczeniach w ubojni i nie jest to zbyt miły widok... nie będę opisywać, co tam widziałam, bo dziewczyn nie będę denerwować.Jak ja mam nadzieje, ze przesąd o myszach które zjadają coś tam wrogom ciężarnego luda to prawda.
.... Chyba w ubojni trzody chlewnej było by mi łatwiej.
Witam.Cześć dziewczyny ja też mam termin na 26 maja jestem tu nowa. Będę miała chłopczyka Kubusia. Pozdrawiam gorąco![]()
Idę się poprysznicować i spać. Sprzątanko mam z głowy, no chyba, że mi się zachce jutro w szafie posprzątac.
Pozdrawiam.
. Ja mam termin na 22 maja choc sie nie obraze jak synus wyjdzie tydzien wczesniej.
wskazuje na koniec 35tc! ale damy rade. 

. Za kilka tygodni przyjezdza moja mamusia na 3 miesiace, a tydzien po tym odbieramy klucze do nowego domku, wiec moze z tych wszystkich atrakcji Isabelka wyjdzie wczesniej, bo tu naprawde ciezko z wielkim brzucholkiem w takie upaly