reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Zaraz szykujemy sie z meżem do szkoły rodzenia -pierwszy raz idziemy jakoś tak wyszło wczesniej nie było czasu:-D:tak::-).
Wiecie wczoraj gdałam przez telefon z koleżanka sasiadka ,tóra :-)była już 5 dni po terminie czy sie nie rozkleiła czasem napisała ,że sie trzyma jescze .A dzis sms ,że urodziła córe 4100kg!!!!i 61 dł!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Normalnie w szoku jestem -ciuszki 56 może sobie wyrzucic choc nie wiem czy takie wogóle kupowała!!!!:-D:-D:-DA pozatym sama jest z mężem wielka tzn wysoka a szczupła.

Muszę wrócić, nie ma innej opcji!!!:tak:

Oczywiście, że tak. Powiedz lekarzom, że kolezanki z BB na Ciebie czekają i zbyt długo leżeć nie możesz :-D:-D:-D
A tak poważnie, to zobaczysz, że wszystko będzie dobrze i szybciutko do nas wrócisz i będziesz z nami aż do maja... a w maju niech się dzieje co chce - możemy wszystkie na raz się "rozpakowywać" :-D

Aurelia mam nadzieję, że za 5 dni się pojawisz u nas i zaklikasz co u Was :-)

Iwonka trzymam kciuki za przedszkole, mam nadzieję, że się uda i przyjmą Vanesskę od września :-)

Aleksandra dobrze, że lepiej Ci po "wygadaniu się", po to tu jesteśmy

Kathy spora ta córa Twojej koleżanki, co prawda jeżeli chodzi o rozmiary ciuszków nie ma znaczenia, bo różnie bywa z rozmiarówkami, sama wiem po tych co ja kupiłam, jeden rozmiar inna forma i już ogromna różnica, a moja siosra jak rodziła Mateuszka- prawie 3 lata temu, to ubierała go w 50 cm ubranka, chociaż miał długości 57 cm, ale ważył malutko, mniej niż 3 kg, więc wszytskie większe ubranka z niego spadały, a te na 50 były idealne

Widzę, że dzis dosyć puściutko tu :-(, jak mnie nie było rozpisywałyście się, że cięzko było Was nadgonić, a teraz Was nie ma :-(, no cóż to chyba i ja uciekam

O maja wylaczyc na chwile forum nasze.....no nic ja i tak zmykam,wlasnie sie dowiedzialam ze jaksa szanse na przedszkole te upatrzone miec bedziemy,ale nie zapeszam dowiem sie podobno jutro wiecej :)
Do jutra :)

Iwonka - no to dobrze, jak by sie z tym przedszkolem udalo... a tak z ciekawosci spytam, zeby wiedziec, jak to jest z tymi warszawskimi przedszkolami - az taki problem z przyjeciem?? O prywatnym piszesz? Dzecko od dwoch czy trzech lat mozna zapisac? Czytalam gdzies, ze teraz dziecko to najlepiej zapisywac odrazu jak sie urodzi, czyli 2-3 lata wczesniej, zeby miec zagwarantowane miejsce... nie wiem na ile w tym prawdy...

reklama
Iwonka, super że z przedszkolem są dobre perspektywy - to będzie super rozwiązanie zarówno dla Vanesski jak i dla Ciebie - nie będziesz miała poczucia, że ją zaniedbujesz zajmując się malutką, a ona będzie się super rozwijała!

Aurelia, mam nadzieję, że za 5 dni zameldujesz się tu z powrotem - będziemy czekać!!

Aleksandra, ja sama też lubię się tu wygadać i od razu robi się lżej na serduchu :tak: Będzie wszystko ok, nie martw się. A propos rzeczy dla malucha to ja na przykład jeszcze wszystkiego nie mam... ale niebawem planuję dokupić.

Do góry