reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam Majówki.
Spokój na razie. Czekam na kolejną falę, która zacznie?

U nas burz nie było, nawet deszczu - może dzisiaj coś przypęta się?

Życzę miłego dnia :tak:

reklama
Nie było mnie kilka dni i musze donieść że.......

14 maja o godz.16.40 sn. przyszła na świat
Zuzanna Adelajda :-):-):-)
waży 3.050 i mierzy sobie 52cm

Wrocilyśmy wczoraj wykonczone pobytem w szpitalu gdzie Zuzia była bardzo niespokjna a w domu odpukać taki aniołek sie zrobil Pózniej wkleje zdjecia:happy:

Witam!
Melduje, że jesteśmy od wczoraj z Zuzą w domku!
Urodziłam ekspresowo w środę, 14 maja o 12.25. Na izbie byliśmy o 10.00. Zuza miała 55 cm i ważyła 3840.
Teraz odpoczywamy sobie w domu.
Życzę wszystkim nierozpakowanym takiego porodu. Powodzenia i pozdrawiamy!

Witam
ja również 2 w 1, właśnie wczoraj myślałam o tobie Sylwia gdzie ty się podziewasz, serdeczne GRATULACJE!!!!!!! Czekamy na foteczki Zuzanki:-):-)

No i Juana równiez się rozpakowałaś BRAVO, GRATULUJEMY!!!!

Zostaję sama na polu boju pod koniec maja heheh

Sylwia ,Juana gratuluje coreczek :-)

Juana to szybciutki porod mialas. Szczesciara z Ciebie :-)

Naliczylam ,ze jest tylko 12 chlopcow i az 21 dziewczynek wsrod naszych majowych dzieciackzow.

witam gorąco,

sylwia85 - gratulacje przeogromne, czekamy na zdjęcia

juana - gratuluje Tobie również, kurcze jak Ty to zrobilaś tak szybko

milego dnia dziewczynki

reklama
Witam serdecznie
Sylwia, Juana gratuluję Wam szczęściary :-)

U nas pochmurno i wietrznie.

Do góry