reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam Was,

Magali ja mam ten sam problem jakiś gówniany ten krem:angry: na czole małej i brwiach też pozostały jeszcze ślady, ja staram się przy kąpieli delikatnie pieluszką z mydłem to zmyć, no i schodzi :tak:

teraz juz wiem, zrobilam to raz i wiecej mu na razie nie posmaruje, ale zeszlo po...oliwie z oliwek!! polecam. delikatnie, dosc dlugo przecieralam wacikiem nasaczonym i zeszlo. a Ziajke chcialam dzis kupic, ale przeczytalam ze jest od 3 mies. to jak to jest?

Wiem ,że to nieodpowiedni wątek ale nie mam czasu
Wiecie z czym mam największy problem???!!!!Nie wiem już co jeść tak boiję się kolejnych kolek :-:)-:)-(A może wy poradzicie co jeść albo jakieś przepisy co???Ja nie mam zbytno czasu na wielkie siedzenie w garach wy zreszta też pewnie .Jest jescze rodzina i inne obowiązki.....

co nieco napisalysmy na watku "karmienie malenstwa" i wrzucilam link do strony z przepisami. ja zajadam sie cisateczkami owsianymi. :-)

Dieta karmiącej mamy - arykuł
Przepisy kulinarne

reklama
Gratuluję kolejnym majowym mamusiom !!!

Łania słodziutka jest Twoja córcia.:-)
Iwonka ja zajadam się pomidorami odkąd Michałek się urodził i nic mu nie dolega :tak:
Madamagda biedulko, trzymaj się :elvis:
A u nas po raz pierwszy dzisiaj podałam Michałkowi odciągnięte mleczko przez butelkę ze smoczkiem. Strasznie się cieszę, że od razu załapał o co chodzi, bo moja pierworodna wcale nie znała tego wynalazku do 6 miesiąca, nie chciała ssać z butli i już. No i dzisiaj spokojnie, bez pośpiechu pojechaliśmy wszyscy na dłuższe zakupy (ale rozrywka, co? :-D) i dziecko było nakarmione i szczęśliwe.:-D

Hej Majóweczki!
Gratuluję świeżo upieczonym mamusiom! A te bidulki przeterminowane, niech się długo nie męczą!

My znowu walczymy z kolką, tak jest prawie co wieczór! Mikołajek zasypia na szczęście w bujaczku, a potem przesypia całą noc w łóżeczku. Bierzemy go do siebie do wyrka nad ranem i spi z nami! Tylko z niego taki lejek, że nam zasikał materac i prześcieradło kilka razy:laugh2:. Mistrz z niego w tej kwestii, nie wiem od czego to zależy, może od sisiorka, jak się ułoży?

Moja mała już kończy w niedzielę 6 tygodni i zaczyna siódmy :-(

Kochana, napewno będzie wszystko dobrze :tak:

Łania witaj wśród rozdwojonych :-)

Tylko z niego taki lejek, że nam zasikał materac i prześcieradło kilka razy:laugh2:. Mistrz z niego w tej kwestii, nie wiem od czego to zależy, może od sisiorka, jak się ułoży?

Tak słyszałam, że to właśnie zależy od ułożenia siusiaka, podobno powinno się go brać w dół czy jakoś tak :baffled::confused:

Uciekam się wykąpać, wykorzystam obecność mężulka i sen Naszej Słodziutkiej...a potem kąpiel Małej, dziś nieco później, bo gości mieliśmy i lekko wykończone Nasze Cudeńko było, więc dam jej jeszcze poleniuchować :-)

Buziaki dobrej nocki Kochane

Dotkass, a ja słyszałam, że sisiorek ma być do góry:szok:. Wyśpij się kochana, jak możesz, trzeba korzystać z okazji.

Pozdrawiam wszytskie rozdwojone Mamusie i te oczukujące też. Mam nadzieje,że juz lada moment będziecie razem ze swoimi dzieciaczkami....
Mój mąz się na piwko dzisiaj wypuścil z kolegą, ale obiecał,że długo nie będzie. no zobaczymy...

reklama
Witam serdecznie

Zoneczka urodzila wczoraj tj 4 czerwca 2008 o godzinie 5.10 malego Dawida (Waga 4580g dlugosc 58cm.) po 5 godzinach porodu. Naturalnie bez wspomagania.
Ale biedna sie nameczyla, bylo gorzej niz za pierwszym razem.
Chlopak duzy i genealnie zdrowy teraz lekko żólty wiec lezy pod lampami i sie "opala"

Pozdrawiam
P

Do góry