reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla
Amelki
i
Michałka

Szopek mam nadzieję że mały lepiej się czuje. Nie napisałaś jak nockę przespał więc chyba ok;-)
Wstał o 6 jak nowo narodzony.Ledwo go z łóżeczka wyłożyłam a wlazł pod łóżko i się zaklinował. Śmiga jak ten króliczek duracell z reklamy.

reklama
wszystkeigo najlepszego dla amelki, michałka oraz igi
dolaczam sie :-)

szopek no tak ale jakos mi sie zawsze te rekiny i meduzy kojarza :-D

panna migotka oj ja bym go z checia podrzucila mojej mamie ale choruje .. daje do wiwatu pospal pol godziny i chodzi sprawdza katy a ja sprzatam po troszeczku usiade podpije kawe zerkne okiem na bb .... jest podejrzliwie grzeczny chyba wie zeby mnie lepiej nie denerwowac teraz :-p

WSZYSTEGO NAJLEPSZEGO MICHAŁKOWI I IDZE!!!

Kurcze jakaś zakręcona jestem, podziękowałam a sama nie złożyłam życzonek Maluchom :zawstydzona/y:

Czesc Dziewczyny! I ja sie dlaczalam do zyczen dla soleniazantow! A przede wszystkim spoznione zyczonka dla Ciebie Dotkass (przepraszam ze dzis)Duuuuuzo zdrowka Kochana spelnienia marzen kasiury wlasnego domku i czego tylko pragniesz! A dla naszych malusinskich czyli Igi Amelki oraz Michalaka samych radosnych chwil w ich zyciu! Rosnijcie zdrowo szkrabki!Pzepraszam ze malo sie udzielam ostatnio ale jestem od rana do wieczora sama w domu w nocy zreszta tez bo maz za granica! Ciezko jest ale daje rade! W piatek bedzie z nami przyjezdza na maly urlopik:-)Dzis na saneczki wyruszamy ale tylko na 45 min bo potem caly kichol ma odmarzniety! Milego dnia;-)

Aniusia80 - masz podobie do mnie. Mój w delegacji siedzi więc w weekendy tylko w domu. No i Zuzka tylko na mojej glowie. mamy przekichane:-(

aniusia, wybacz, że nie podziękuję za życzonka dla siebie, ale zwyczajnie są tak szczere, że nie chciałabym zapeszyć
Tak myślałam, że mężuś za granicą znów- opisy na gg masz jednoznaczne :tak:. Trzymaj się kochana!!!

Nam może dziś uda się wyskoczyć na spacerek, króciutki, bo trochę obawaim się sranka Amelki- ostatnio nie wiadomo kiedy może narobić, przez te ząbki :-(

Śnieżek u nas piękny, niestety dziś brak słoneczka

Aniusia80 - masz podobie do mnie. Mój w delegacji siedzi więc w weekendy tylko w domu. No i Zuzka tylko na mojej glowie. mamy przekichane:-(
To witaj w klubie ;-) Chyba jeszcze do nas Puchatka dolaczy niedlugo
aniusia, wybacz, że nie podziękuję za życzonka dla siebie, ale zwyczajnie są tak szczere, że nie chciałabym zapeszyć
Nie dziekuj doskonale Cie rozumie:-) Wiem o co chodzi:-)

Witam,kiedy ta zima sie skonczy?Kiedy wygladam przez okno to ciagle widze ze pada snieg,u mnie to jest wszystko zasypane kolo domu.
A wogole to przymierzam sie wyjsc na dwor z dziewczynkami tylko nie wiem czy jeszcze po czekac moze...? W niedziele braly jeszcze antybiotyki.

Buziaczki dla dziesiejszych dzieciaczkow, swietujacych kolejne miesiecznice :-)

reklama
Dzień dobry!

Ja też składam najlepsze życzenia dla Amelki, Igi i Michałka

Chyba dzisiaj nie popiszę z wami, bo mam kiepski humor. Jak zwykle powtarzajaca się historia- teściowa. Jak nie skończy się rozwodem, to napewno moim pobytem w szpitalu z ciężką nerwicą:-:)-(.

Idziemy na drugie śniadanko, a później codzienna egzystencja bez M na szczęście:-(

Nie smuce wam już.

Do góry