reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Niestety slonca juz nie ma,tzn raz jest raz go nie ma.... ale i tak troszke wam go dam
2.gif
.

Zmykam sie przewietrzyc .

kangurka a ja mam czyste niebo piekne slonko i zero wiatru :-p:-p:-p:-p:-D

Wiki, Ty wstręciuchooooo!!!! ukradłaś mi słoneczko :angry:;-)
Oddaj i to już! :-)
Albo przynajmniej sie podziel... jak Iwonka :sorry2:

Kangurka moze zaciazylas....

Chryste!
Az mnie zatkało jak to przeczytałam... Bo dzisiaj powinnam dostac @ :baffled:
No to mi zabilaś klina :dry: Teraz to dopiero będę czekać na @ :sorry2:

No to może ja juz sobie pójde.. do kuchni albo gdzies :zawstydzona/y:

Kinia mama smoka - Moja córcia ma prawie takie samo łóżeczko. Uważam, że ta szuflada to bardzo przydatna rzecz zwłaszcza dla osób które zajmują w 3 jeden pokój.

kangurka - Nie chcę Cię dręczyć, ale i u mnie póki co ładna pogoda taka jak i u Wiktori

Co do tej 13-letniej mamy, to jestem w szoku. Jak takie, dosłownie, dziecko może zajmowac się małym Bobaskiem.

Kangurka, nie przejmuj się, u mnie też paskudna pogoda:dry:

A co do kolejnych dzidziulków, to my dziewczyny jesteśmy strasznie w tyle. Na kwietniówkach kilka dziewczyn już od dawna jest w ciąży :-) Która więc zacznie? (nie mówcie tylko, że ja, bo moja koleżanka przepowiedziała mi tą ciążę, a ja się zarzekałam, że nie, nie, na pewno nie :-D:-p).

kangurka - Nie chcę Cię dręczyć, ale i u mnie póki co ładna pogoda taka jak i u Wiktori

Aga, no to już Cie nie lubie :dry:
:-D
żart oczywiście ;-)

Nooo, na Migotkę to zawsze można liczyć! :-p

A tak w ogóle to NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)

Dareczkowi i Maksiowi - garść buziaków!!

Hej u nas słońca ani grama no i Zuzce leje sie z nosa zeby to tylko nie poczatek choroby kiedy ta wiosna:-(

No widzicie slabo sie staramy albo takie leniwe jesteśmy Ja tam nie obstawiam pewnie zaskoczenie bedzie a mi sie tak wydłuzyly cykle o jakies 5-6 dni ze teraz ciezko cokolwiek przewidziec Czasem wtedy sobie mysle ze fajnie byc znów w ciazy a jak tak sie spóznia to mnie przerazenie ogarnia że jeszcze nie teraz :zawstydzona/y: a moja bratowa rodzi teraz w marcu i jak byli w niedziele to sobie mysle dobrze ze nie ja tzn rodze i pierwszy miesiac Ja jestem świezo po @ wiec sie nie pisze na razie;-)

Ja tez ogladałam rozmowy w toku oczywiscie ciezko sobie wyobrazic 14-15nastoletnia mame ale akurat po tej najmlodszej widac bylo ze zdaje sobie sprawe z dzieci i jak sobie radzi z czyjs pomoca to jakos to przeżyja ale jak 18-latka wyskoczyla na końcu ze w wieku 17 lat nie wiedziala co to antykoncepcja to nie wiem czy ta młodzież cofa sie w rozwoju w swiecie mediów i wszystkiego ja miałam 12-13 lat i wszystko wiedzialam mieszkalam na wsi i przedtem internetu nie było Oczywiscie wpadka moze sie zdazyc i przy antykoncepcji i swiadomie w mlodym wieku No i chyba 17lat to juz nie tak wczesnie ale zeby twierdzic ze sie nie zna to dziwne Ale jak widac takie nastoletnie mamy które kochaja swoje malenstwa i troszcza sie to jest ok zamotalam sie sory

Buziole Dla Dzisiejszych Miesięczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas też dzisiaj ślicznie,w końcu czuć wiosnę i więcej ptaszków śpiewa ale ja dzisiaj bez chumoru:-( wzoraj pokłóciłam się z A.bo poprostu mam już dość tego zadupia,ile można tak wytrzymać:wściekła/y:jak się wkurze porządnie to na święta zjerzdżam do PL

ale małemu nie mogłam odmówić tej pogody więc uśpiłam go w wózku i śpi na dworku:-)

gratki dla Migotki!!!!!!!!!!!!:-)

reklama

A co do kolejnych dzidziulków, to my dziewczyny jesteśmy strasznie w tyle. Na kwietniówkach kilka dziewczyn już od dawna jest w ciąży :-) Która więc zacznie? (nie mówcie tylko, że ja, bo moja koleżanka przepowiedziała mi tą ciążę, a ja się zarzekałam, że nie, nie, na pewno nie :-D:-p).

Ja mowie ze Ty :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-Dchoc poczekamy co tam u Kangurki sie szykuje :-p

Ja nie ,juz chyba nie bede miec wiecej dzieci:sorry2:

A tak w ogóle to NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)
Tak ,tak buziaki od cioteczek dla Dareczka i Maksia :tak::-):-):-)
u nas też dzisiaj ślicznie,w końcu czuć wiosnę i więcej ptaszków śpiewa ale ja dzisiaj bez chumoru:-( wzoraj pokłóciłam się z A.bo poprostu mam już dość tego zadupia,ile można tak wytrzymać:wściekła/y:jak się wkurze porządnie to na święta zjerzdżam do PL

Wspolczuje.....pewnie i znajomych tam nie masz za duzo? Zreszta ja mieszkam w Pl a tez nie mam w sumie teraz nikogo,oprocz jednej kolezanki.ktora pracuje wiec nasze kontakty sie ukrocily :dry:

No i wlasnie dzis ma do mnie wpasc z malym Kubusiem(rowiesnikiem Klaudii):-) zaproponowala ze moze wypijemy jakas wodeczke ale ja wymieklam i odmowialam:sorry2: Po pierwsze moj malzon przecie w gipsie ma noge wiec nie zajmie sie dziecmi,wszystko ja musze robic,nawet drzewa do kominka przyniesc:angry: wiec musze byc zwarta i gotowa na wszytko.Bedziemy pic tylko jakies piwko,a wodeczke ktorej zreszta nie pilam 1,5 roku juz,zostawimy na inny dzionek :-p:-p:-p:-Dbrr juz mnie az trzesie na mysle o niej.Chyba odwyklam:zawstydzona/y:

A my bylismy w koncu na spacerku i w sklepie,potem na ogrodku siedzielismy.

Do góry