Witaj Agnieszko
Pozdrowionka dla małej Emilki!
U nas czasami obcinanie paznokci się rozkłada i rozkłada i rozkłada w czasie... bo Mikuś nie lubi ojjjj bardzo... czasem jest tak, że jednego dnia udaje mi się mu obciąć np. 3 paznokcie i koniec, i potem kontynuuję nastepnego dnia. Gdyby mi ktoś porządnie przytrzymał tę jego rączkę, pewnie inaczej by to wyglądało.
Pozdrowionka dla małej Emilki!U nas czasami obcinanie paznokci się rozkłada i rozkłada i rozkłada w czasie... bo Mikuś nie lubi ojjjj bardzo... czasem jest tak, że jednego dnia udaje mi się mu obciąć np. 3 paznokcie i koniec, i potem kontynuuję nastepnego dnia. Gdyby mi ktoś porządnie przytrzymał tę jego rączkę, pewnie inaczej by to wyglądało.

cóż nikt nie mówił,że będzie lekko

A w ubiegłym roku cieszyłam się jak wariatka, gdy udało mi się kupić przecenione Bartki z kolekcji z poprzedniego roku za 100zł. Jednak radość nieco się zmniejszyła gdy okazało się że nieprzemajakące Bartki jednak trochę przemakają... chyba kolejnej zimy znów postawię jednak na Ecco (tylko tym razem przecież trzeba będzie kupić 2 pary rany Julek!!).
zobaczymy w sobote,chce go zabrac do parku,przymierzymy buty
.