Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
O kurczę ale mam stare suwaczi i zdjecie profilowe az wstyd 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Wszyscy zdrowi???
musielismy isc drugi raz.uszczesliwil Kondzia pepsi

i teraz ma taki katar ze szok

dopiero mial antybiotyk.boshhh cale zycie z wariatami.gile zielone leca.cala noc nie spal.juz wieczorem mial katar.mam nerwe na niego grrrr.mam nadzieje ze do srody wydobrzeje i pojdzie do zlobka.staram sie dbac o niego a tu tatus jeden dzien wolnego ma i zalatwi mi dziecko....
nei powiem jakie bo sie nie odzywam do niego a ja sie nie znam,jedna zlota a nastepne 2 maciutkie,2 srednie.Zlota najwieksza
nie wiem
myslalam o rybkach ale jeszcze nie teraz.Kondzio srednio zainteresowany poki co
gdzie ty byłaś jak ciebie nie było hehe.
.
. Jestem na zdrowej żywności, zero słodkiego i od tygodnia dużo ćwiczę, szczególnie brzuszek (szósteczką Weidera i hula hop) i już pogubiłam po 2 cm w talii, biodrach i udzie.
tak mysle bo kiedys chodzilismy codziennie,chyba ze lao i nie chorowal mi
musze wprowadzic spowrotem moj stary system,niech mu sie tylko polepszy toche.
u mnie nadal wielki nadmiar
o dwie faldy
boshhhh a reszta w normie tzn anoreksja.wygladam jak te dzieci z Afryki
Nigdzie sie nam nie spieszy,także dopiero jemy sniadanko i ogladamy bajke.Mimo tego,że niunia chodzi już do przedszkola na 8h ja siedzę nadal w domku...Wiecej potem (naraz zapiszę całą str.niepotrzebnie ...)

mimo,że od wrzesnia była cisza.....Pamietacie moje roczne kolki z nią??To wynik teraźniejszej astmy...Oj nie pamietam kiedy "zeszłam z forum " i nie chciałabym się czasem powtórzyć także poproszę jakąs "sprytną majóweczkę"o przypomnienie hih jak można

:-):-):-):-):-)
.
. Dzisiaj przez ponad godzinę tak kaszlała. M wkurzony, bo ja mam coś z tym zrobić
.
.
wlasnie wrocilismy od lekarza,znowu zapalenie ucha i to ponoc bardzo.Rano wstal i powiedzial ze niec nie widzi
ale sie wystraszylam a tu oczy zalepione,nie moglam wyczyscic z jego rzes
z prawego ucha sie wylalo zolte
i to ucho jest wlasnie gorzej zainfekowane.nie wiem czy mu nie przeszlo(tydz temu skonczyl antybiotyk)czy znowu ma.Mamy amoxiciline znowu
wieczorem glowe mial cala mokra jakby wode na niego wylal
goraczki nie mial
nie wiem co grane,czy to az tak od ucha?!chyba wszystko naraz.boshhh co sie stalo odporonoscia moje dziecka.mam nadzieje ze przejdzie do srody,nie wiem co ze zlobkiem znowu.....boshhhh 

Keyko tak jak G,mysla ze my to mamy nadprzyrodzona sile czy co????