jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Hannah uściskaj Hanię od nas z okazji urodzin!!! troszkę spóźnione życzenia...
Puchatka Ania moja miała szkarlatynę a Natalka się nie zaraziła.
Iwonka u nas zebranie w szkole 15-go, zresztą zakończenie przedszkola też jest w tym dniu. Dobrze, że chociaż o innej godzinie. A dni otwartych dla przyszłych "maluchów" nie ma. Ile kosztują książki do I klasy?
Kimel witaj po przerwie. Nadajesz z Genewy?
Aurelia faktycznie długo masz do ślubu ;-)
Nie mam nawet czasu zajrzeć. We wtorki wożę Anię na taniec (break dance) a ja się zapisałam (w czwartki) na fitness tam gdzie Ania "tańczy". Teraz sobie siedzę na ogródku i lukam na dziewczyny jednym okiem. Zaraz się grillujemy. Piękna pogoda, trzeba korzystać.

Hannah uściskaj Hanię od nas z okazji urodzin!!! troszkę spóźnione życzenia...
Puchatka Ania moja miała szkarlatynę a Natalka się nie zaraziła.
Iwonka u nas zebranie w szkole 15-go, zresztą zakończenie przedszkola też jest w tym dniu. Dobrze, że chociaż o innej godzinie. A dni otwartych dla przyszłych "maluchów" nie ma. Ile kosztują książki do I klasy?
Kimel witaj po przerwie. Nadajesz z Genewy?
Aurelia faktycznie długo masz do ślubu ;-)
Nie mam nawet czasu zajrzeć. We wtorki wożę Anię na taniec (break dance) a ja się zapisałam (w czwartki) na fitness tam gdzie Ania "tańczy". Teraz sobie siedzę na ogródku i lukam na dziewczyny jednym okiem. Zaraz się grillujemy. Piękna pogoda, trzeba korzystać.

w sobote panienskie i nie wiem gdzie sie podziejemy przy takiej pogodzie
w sobote panienskie i nie wiem gdzie sie podziejemy przy takiej pogodzie

ale ważne że jest poprawa i narazie odpukać Michała nie złapało
 ale ważne że jest poprawa i narazie odpukać Michała nie złapało 

ja tez musze testy Kondziowi zrobic teraz.zrobilam pulpety w pomidorach i znowu plamy czerwone ma,po keczupie tez czyli cos nie tak.boje sie bo nie wiem jak on usiedzi
ja tez musze testy Kondziowi zrobic teraz.zrobilam pulpety w pomidorach i znowu plamy czerwone ma,po keczupie tez czyli cos nie tak.boje sie bo nie wiem jak on usiedzi musze zadzweonic wieczorem do nich.az sie boje
musze zadzweonic wieczorem do nich.az sie boje