reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek, gratki dla Kondzia, Amela też już liczy w obu językach, po angielsku do 20 (z pomocą), a po polsku czasem gubi 11, ale też daje radę sama do 20...najlepsze jest, że wie, że nas jest troje i zawsze przynosi po 3 cukierki dla każdego po jednym :-)

co do zdjęć...już się nie marnuje ;-) wyślę Ci na fb zaproszenie na jedną stronkę ;) przyjmij

reklama
Kwiateczek Dotkass wow fajnie :szok:
kwiateczek mój to chyba naprawdę artysta :-D bo z liczeniem to u niego kiepsko no chyba że cukierki... w mola nie da się zrobić :eek:

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę:tak:

gratulacje Iwonka, Amela to do nauki literek oj ciężko...tzn zna alfabet- powie, ale żeby napisać, za chiny ludowe jej się nie chce...rozpoznaje poszczególne literki, ale z pisaniem :no:

uciekam Kochane, nie wiem czy uda mi się naskrobać coś przez weekend, muszę zająć się mężem ;-)

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę
:tak:

gratulacje,... ma dobry wzór do naśladowania :):) i super nauczycielkę w osobie mamy

Witam...
ale naprodukowałyście, nie ma co...

Witaj Dotkass...
ja też rzadko piszę, bo w domku,praktycznie do kompa nie siadam, Mati nie pozwala, a w pracy od października mam taki zapierdziel, że czasem nie wiem jak sie nazywam...
aktualnie jestem na zwolnieniu ale tylko do poniedziałku, Mati tez więcej w styczniu w domu niz w przedszkolu :-:)-( ale mam nadzieję, ze wszystko idzie ku lepszemu...
cieplutko pozdrawiam Was wszystkie, życzę zdrówka chorowitkom

hejka no zdolniaste te nasze dzieciaki, każde w czymś wyprzedza!
Dotkass mój mężulo lubi bawić się w makro foto, to kilka razy udało mu się zarobić, warto do wydawnictw czasem uderzyć, u nas zadziałało jak chcieli wydać coś tam regionalnego, to szczególiki były potrzebne, ale Twoje fotki to nawet pojedynczo można by sprzedawać :tak:

no i nie pamiętam więcej co chciałam...
więc pozostaje życzyć miłej nocki!

Kwiateczek Dotkass wow fajnie :szok:
kwiateczek mój to chyba naprawdę artysta :-D bo z liczeniem to u niego kiepsko no chyba że cukierki... w mola nie da się zrobić :eek:

:-D:-D:-Dto i umnie ale sie podzieli:tak:ale czasem to jak walka o ogien:-D:-D

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę:tak:

Kurcze to on asama napisze:szok:brawo:tak:Kondzio wzial sie za pisanie ale nie wychodz mu.Tata napisze,kilka literek tylko.Na klawiaturze napisze swoje imie ale dlugopisem to tylko kilka liter,Liczby chyba tylko 1 =,3 0,7 eszta odwrotnie:sorry:ale sie zabral.Myslalam ze to za wczesnie ale jak widze po Klaudii to jednak nie;-)Zlozylam zamowienie u babci na ksiazeczki do pisania literek i cyferek.Takie zakropkowane jak to kiedys w 0ce mialysmy:tak:moze wyrobi sobie reke.Grunt ze chce.Porafi powiedziec gdzie mieszka,caly adres a ostatnio mnie zaskoczyl(to po mini mini)powiedizal mi ze mieszka w Europie:szok::sorry:byly ostatnio kontynenty...rybka opowiadala.
Alfabet zna juz od wiekow ale po angielsku:sorry:musze zaczac go uczyc po polsku tylko mam mentlik bo nie wiem czy mu mieszac teraz:confused2:liczy w obu.....

Ale sie na chwalilam:sorry::sorry:no coz w koncu moj skarbus:zawstydzona/y:

reklama
Alfabet Klaudii 20120128101.jpg

Litera V, W i G poprawione prze ze mnie .

Dotkass śliczne robisz zdjęcia

Ostatnia edycja:
Do góry