Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się trzymaj! Buziaki. Koniecznie daj znać na priv jak się uda[emoji5]
Witamy i kciuki za pozytywny wynik [emoji4] kiedy chcesz testować? Napisz coś więcej o sobie?Cześć i czołem drogie użytkowniczki forum! Postanowiłam do Was dziś dołączyć w tym wyjątkowym dla nas wszystkich czasie. Co prawda jeszcze nie wiem czy mam z czym, bo dopiero 8 dni po owu. No ale tak jak wszystkie tu jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Je Justyna [emoji4] fajnie jakbyś tu została. Ja mam termin na 7 maja [emoji28] ale nie wiem czy ogarnę ten wątek przy dwójce moich chłopaków, kiedy już się na Maxa dziewczyny rozkręcą. A jak tam u ciebie, jak Marceli?Hej dziewczyny, moge dolaczyc? Termin mam na koniec kwietnia/poczatek maja, wolalabym zeby to jednak byl maj [emoji4]
Ogarniasz dwa wątki? [emoji4] tu na razie mało co się pisze w sumie. To na plus też dla mnie hehe bo urlop w Polsce i jakoś mało czasu miałam.Pewnie że możesz dołączyć [emoji3] ja też jakoś wolałabym maj a że termin też na koniec kwietnia to szanse są [emoji16]
Ciekawe co to u Ciebie. Ale zagnieżdżanie to chyba powinna być chwila. Zresztą ja nie mialam w żadnej z moich ciąż plemienia implantacyjnego, a miałam ich 5, więc to chyba nie zawsze występuje.Przed chwilą ponownie zaplamilam A już 3 dni był spokój. Teraz to płomienie miało inny kolor niz przedtem. Do @ mam 3 dni wg kalendarza wiec albo to było zagniezdzenie mojej fasoli albo rozkreci się @. Od wczoraj dodam że bola mnie piersi. Ale to i przed @ mnie nieraz bolały. No nic czekam dalej co mi los przyniesie [emoji6]
Czekamy na wynik testu, kiedy robisz?Cześć i czołem drogie użytkowniczki forum! Postanowiłam do Was dziś dołączyć w tym wyjątkowym dla nas wszystkich czasie. Co prawda jeszcze nie wiem czy mam z czym, bo dopiero 8 dni po owu. No ale tak jak wszystkie tu jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Witaj. Moja córka kończy we wrześniu 19 miesięcy. Też mam masę wątpliwości i obaw ale myślę że będzie dobrze. Damy radę. Niektórzy mają mniejsze różnice wieku między dziećmi i doskonale sobie radzą. Też myślę że gdyby dzidziuś miał się urodzić drugi to będzie już 9 miesięcy większa więc też bardziej samodzielna. Jestem pozytywnej myśli i na Ciebie też przesyłam dobre fluidkiHej! Jeszcze sama nie wiem. Pierw myślałam czekać na @, która powinna być czwartek ewentualnie najpóżniej w piątek. Ale powiem szczerze, że wczoraj obleciało mnie milion wątpliwości, że gotowa byłam w nocy biec do apteki. Mam już jedno dziecko, mała ma 20 miesięcy nie było z nią najłatwiej jak była bobaskiem. No i się przestraszyłam czy ogarnę pierw w ciąży jak będę sie gorzej czuła( mam nadzieję, że nie będzie najgorzej), a póżniej z dwoma maluchami. Mąż mówi, że za 9 miesięcy Córcia już będzie duża i bedzie latwo ale sama nie wiem. Nie chcę żeby miało miejsce sytuacja że mała zejdzie na drugi plan przez następne dziecko.