Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się że trochę Cię rozbawilamHahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Pociesz Cię że moja ma pół roku i bardzo bym chciała już drugie [emoji23]Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Ja dzisiaj mam już wizytę i 7 tydzień [emoji6]I jak Natalia potwierdzona sprawa już u Ciebie? Oficjalnie oczekujesz? No to wow 14 miesięcy. Szacun
Trzymam kciuki [emoji4] daj znać po [emoji7]Ja dzisiaj mam już wizytę i 7 tydzień [emoji6]