reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

Dzień dobry [emoji846]

Puk puk. Mogę dołączyć?
Oo hej Ania [emoji4][emoji4] witaj wśród majowek [emoji8]
Ja dopiero wkraczam w 5tc a spać mi się chce niesamowicie. W pracy ziewam i się śmieją żebym sobie kawę zrobiła, bo na biurku zasnę, ja udaję, że przerzuciłam się na oczyszczanie i piję tylko herbaty, bo teraz nie mogę się przyznać, jeszcze za wcześnie. Tak w temacie - pijecie kawę w ciąży??
Pamiętaj, że dużo herbaty też nie jest wskazane. Ja pije codziennie rano duża kawę i tyle. Ta jedna jest mi potrzebna do życia. Ginekolodzy ,lwia że jedna mocna lub 2 słabsze można pić [emoji4]

reklama
Ja dopiero wkraczam w 5tc a spać mi się chce niesamowicie. W pracy ziewam i się śmieją żebym sobie kawę zrobiła, bo na biurku zasnę, ja udaję, że przerzuciłam się na oczyszczanie i piję tylko herbaty, bo teraz nie mogę się przyznać, jeszcze za wcześnie. Tak w temacie - pijecie kawę w ciąży??
Ja pije... zawsze piłam jedną rano z mleczkiem. To stare stereotypy że kawa w ciąży szkodzi. Jedną czy 2 nie zaszkodzą.

Ja piłam normalnie 3 z ekspresu dziennie. Teraz pije jedną, ale to dlatego że po kawie mi niedobrze. Hej dziewczynki [emoji14] widzę że znowu się spotykamy :)

Witamy @anieok :)

Ja na szczescie kawy nie piję w ogóle, za to herbate pilam litrami. Teraz przerzucilam sie na naprawde duuuze ilosci wody a wieczorem wypijam jedna herbatke z sokiem z malin domowej roboty od teściów :))
Staram sie zdrowo jeść, zrezygnowalam tez ze slodkosci, co jeszcze niedawno bylo codziennością, a teraz nawet nie mam ochoty .
Dziewczyny jakie przyjmujecie witaminki??

Witam się dziewczyny. Czy mogę dołączyć do grona majowych mam? Mam na imię Justyna, to moja druga ciąża, jestem po wizycie u ginekologa - dziś wg OM 5t1d. Jestem taka szczęśliwa i codziennie modlę się, aby wszystko było dobrze aż do terminu porodu [emoji4] gratuluję wszystkim przyszłym mamą i mocno trzymam kciuki za te, które są przed testowaniem [emoji110] [emoji110]

Witamy @anieok :)

Ja na szczescie kawy nie piję w ogóle, za to herbate pilam litrami. Teraz przerzucilam sie na naprawde duuuze ilosci wody a wieczorem wypijam jedna herbatke z sokiem z malin domowej roboty od teściów :))
Staram sie zdrowo jeść, zrezygnowalam tez ze slodkosci, co jeszcze niedawno bylo codziennością, a teraz nawet nie mam ochoty .
Dziewczyny jakie przyjmujecie witaminki??
Ja na razie Femibion Natel przyjmuję, lekarz mi zalecił jak tylko zaczęłam starania. Chyba sobie pozwolę na kawę dziennie i tak piję słabą z mlekiem :) Tez piję herbatę z sokiem malinowym własnej roboty. Jak na razie strasznie mnie ciągnie do słodyczy, które kiedyś mogły dla mnie nie istnieć :(

Witam się dziewczyny. Czy mogę dołączyć do grona majowych mam? Mam na imię Justyna, to moja druga ciąża, jestem po wizycie u ginekologa - dziś wg OM 5t1d. Jestem taka szczęśliwa i codziennie modlę się, aby wszystko było dobrze aż do terminu porodu [emoji4] gratuluję wszystkim przyszłym mamą i mocno trzymam kciuki za te, które są przed testowaniem [emoji110] [emoji110]
Jestem również w 5t1d! :) na kiedy wyliczyłaś termin porodu? :)

reklama
Dziewczyny, podkusilo mnie i zrobiłam test 10dpo. Nie wiem czemu tak się rozlal na końcu ale czy coś widzicie?
20180907_103250.jpg

Załączniki

• 20180907_103250.jpg
    20180907_103250.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 285
Do góry