reklama

Majóweczki 2019

Witajcie :-)
Gratulacje blizniakow [emoji5] zaskoczenie musialo byc [emoji5]
U mnie samopoczucie malo ciazowe :/ ogolnie czuje sie dobrze.
Synek spi u siebie a corka z nami, mialam ja przenosic koncem roku do niego ;-) tyle ze ona sie ostatnio czesto budzi bo zeby wychodza :/ zobaczymy jak wrocimy do Polski czy gotowa na zmiany juz jest ;-)
Patula na tym etapie nie mozna tracic nadzieji!!! [emoji173]

reklama
W końcu na naszym końcu wsi robią ścieżkę rowerową/chodnik! Będziemy mogli spokojnie zacząć we troje chodzić na spacery wiosną. :)

tylko ja w tym towarzystwie jestem pierwszy raz w ciąży?
nie wiem czego się spodziewać
na razie nikomu nie powiedzielismy poki nie mamy potwierdzenia od lekarza zr wszystko jest ok
a Wy juz powiedzislyscie rodzinie i w pracy o ciąży ?

tylko ja w tym towarzystwie jestem pierwszy raz w ciąży?
nie wiem czego się spodziewać
na razie nikomu nie powiedzielismy poki nie mamy potwierdzenia od lekarza zr wszystko jest ok
a Wy juz powiedzislyscie rodzinie i w pracy o ciąży ?
U mnie tylko rodzice wiedzą, mieszkamy razem z nimi to ciężko tak ukryć jak się rozmawia czy robi testy. ;) Po za tym tato bardzo mnie prosił, aby zaraz po mężu dowiedział się kolejny, nie chce tak jak byłam w ciąży pozamacicznej dowiedzieć się ostatni. No a w sumie jak się wszystko ładnie potwierdzi to mogę powiedzieć, że również jestem pierwszy raz w ciąży. Biochemiczne ciąże zazwyczaj nie trwają dłużej jak do momentu spodziewanej miesiączki a moja pozamaciczna to też tak świadoma byłam od 7 tc do 10tc czyli do zakończenia. Tak więc również nie bardzo wiem czego się spodziewać w praktyce, bo w teorii to dużo czytam to coś tam wiem. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry