Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie chciałam nikogo urazić tym stwierdzeniem. Ale ja akurat nie mialam problemów z pierwsza ciąża. I tak mi się jakoś w głowie ułożyło. Potem nastąpiły poronienia, ale też nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę. Możliwe, że jakbym się starała długo o pierwsze dziecko taka myśl nie przyszła by mi do głowy, jednak było inaczej. Nie oceniam tego, że ktoś ma dzieci po 30 przecież to nie moja sprawa. Ja nie chce świadomie, ale co przyniesie przyszłość nie wiem.Wiesz.. ja jestem po 30stce i jestem po 2 poronieniach tez zawsze chcialam sie wyrobić przed ale niestety sie nie udało nie zawsze to jest zależne od nas
Czekam już do lekarza, i mam wyniki z wczoraj: Zobacz załącznik 900142
Może jednak lekarz zrobił mi to badanie zbyt szybko i niedokładnie? Bo jak dla mnie beta nie wskazuje wczesnej ciąży, ale ja się tam nie znam. Dam znać po wizycie [emoji4]
Objawów ja też nie mam. Chyba żadnych. Czasem mi nie dobrze, ale to chyba bardziej z głodu. Poza tym nic. No zupełnie nic
Kciuki zaciśnięte. Daj znać po wizycie.Czekam już do lekarza, i mam wyniki z wczoraj: Zobacz załącznik 900142
Może jednak lekarz zrobił mi to badanie zbyt szybko i niedokładnie? Bo jak dla mnie beta nie wskazuje wczesnej ciąży, ale ja się tam nie znam. Dam znać po wizycie [emoji4]