Natalia trzymam mocno za ciebie!! Brakuje mi tego wspólnego oczekiwania, wypatrywania objawów. To jest jednak najfajniejszy etap! Czekanie na testowanieW sobotę [emoji58]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natalia trzymam mocno za ciebie!! Brakuje mi tego wspólnego oczekiwania, wypatrywania objawów. To jest jednak najfajniejszy etap! Czekanie na testowanieW sobotę [emoji58]
Porcelana trzymam mocno za ciebie! Mam nadzieję, że zostaniesz majóweczką z Natalią i DżastąCześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć.
Czyli miałaś 16 jak pierwszy raz urodziłaś? Kolejne wow [emoji33]
Tak po cichu liczę na to, że zaskoczyło też tam samo jak w poprzedniej ciąży, czyli jakoś 20-23 dc. Pierwszy okres po poronienia, to wiadomo, że to jeszcze nie jest wszystko uregulowane, w drugim cyklu nie miałam jeszcze wszystkiego wycyrklowanego. A w tym nie dość, że się w ogóle nie pilnował, to przypadkiem w 21 dc były intensywne działania...Porcelana trzymam mocno za ciebie! Mam nadzieję, że zostaniesz majóweczką z Natalią i Dżastą.
Grubo...[emoji23][emoji23] 17
Kurczę Aneta chciałabym bardzo żeby się udało ale właśnie "znalazlam" kolejna kroste we włosach [emoji24][emoji24][emoji24] nawet miałam w sobotę taką mikro brązowa plamke w sluzie i myślałam że może implantacja była ale te krosty u mnie to prawie pewnik okresu. Nic poczekam do soboty zobaczymy co będzie...jak coś to nowy cykl nowa szansa.Natalia trzymam mocno za ciebie!! Brakuje mi tego wspólnego oczekiwania, wypatrywania objawów. To jest jednak najfajniejszy etap! Czekanie na testowaniei 2 kreski w nagrodę
.
Ja jutro rano kontrolnej żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze we mnie został a tak na poważnie to w środę pewnie też bo nie wytrzymam ale chciałabym dopiero w sobotęTo która pierwsza testuje w tym tygodniu? Ja środa bo dłużej pewnie nie wytrzymam [emoji4]
Który dpo będziesz miała w środę?Ja jutro rano kontrolnej żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze we mnie został a tak na poważnie to w środę pewnie też bo nie wytrzymam ale chciałabym dopiero w sobotę